FOTO, VIDEO: Sărbătoare la Mureşul Vinţu de Jos, campioana Ligii a IV-a Alba | Dan Mănăilă: „Indiferent ce adversar vom avea la baraj, vrem promovarea”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Dan Manaila Muresul Vintu campioana 10 Bucurie fără margini ieri la Vinţu de Jos, unde Mureşul a reuşit să devină campioana Ligii a IV-a Alba şi implicit va participa la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.

Fotbaliştii lui Dan Mănăilă s-au exteriorizat pe gazon, după terminarea partidei cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, câştigată categoric, scor 4-0 (3-0), succes care a parafat câştigarea în premieră a campionatului. Lângă tribună, s-a dezlănţuit euforia fotbalistică, pe acordurile celebrei melodii „We are the Champions” (Queen) jucătorii au încins o horă, l-au aruncat pe Mănăilă în aer şi au dat tonul la spectacol.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 

În materialul video ce urmează vă prezentă manifestarea de bucurie a jucătorilor Mureşului, care au celebrat performanţa alături de suporteri:

 

*Commando lui Mănăilă, invincibil în retur!

Dan Manaila Muresul Vintu campioana 16„Commando” creat de Mănăilă în intersezon a reuşit, Mureşul recuperând ecartul de 7 puncte existent la mijlocul stagiunii. Noua campioană din Alba este invincibilă în 2016, adunând 13 victorii şi o singură remiză, în „Arini” cu Şurianu Sebeş, singurele puncte pierdute. „Am fost un grup foarte unit, iar manifestările din finalul jocului dovedesc de ce am reuşit. Am avut un drum foarte greu şi sunt fericit că am avut alături oameni care au înţeles importanţa acestei lupte„, a precizat antrenorul Dan Mănăilă, care a acceptat provocarea venită de la Mureşul, după 18 ani petrecuţi în eşaloanele superioare.

Vezi mai jos primele declaraţii oferite de Mănăilă după câştigarea Ligii a IV-a.

*Mănăilă: „Ighiul este un exemplu pentru noi”

Au fost şi momente în care s-a încercat destabilizarea echipei din interior, dar le-am depăşit. Este important pentru această comunitate să-şi păstreze standardele. Ce a făcut Performanţa Ighiu este un exemplu pentru noi! Prin câştigarea campionatului am încheiat un ciclu, acum ne concentrăm pe ce urmează. Indiferent ce adversar vom avea la baraj, vrem să promovăm„, a mai declarat Dan Mănăilă, după ce a reuşit să „scape” de manifestările elevilor săi.

Mureşul Vinţu îşi va afla adversarul de la baraj în cursul zilei de vineri, iar dacă va accede în eşalonul terţ, ar fi a 5-a promovare consecutivă din Alba, după Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos şi Performanţa Ighiu.

Dan HENEGAR

4 Comentarii

Marie 2 iunie 2016 at 13:33

Cisu’ băieți,nu uitați că nu-l aveți!

Ion catre Marie@yahoo.com 2 iunie 2016 at 17:21

Tu Marie ,apoi sa stii ca nu-i treaba magarului de unde beau oile apa. No, bine?! Si apoi ,tu Marie ăstia joacă fotbal si fara „cisu'”tau ca-s smecheri rau. No binee?!Apoi daca se ivește cumva cisu asta unde sa ti- linfundam? No pa tu!!!

Dan 2 iunie 2016 at 18:10

apai unde il infundati la marie m-as baga si io!:)))))))))

Gheorghe 2 iunie 2016 at 21:23

Hop si io ca nu-i pe bani, doar ca mi teama sa nu fie Marie…Marin. :))))

Comentariile sunt oprite