Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO Primul concert de colinde, din 2014, în Piața Cetății din Alba Iulia. Eveniment caritabil pentru Ciprian, micul pianist

Dragoş Suciu

Publicat

în

Vineri, de la ora 17.00, a avut loc primul concert de colinde, din 2014, organizat în Piața Cetății din Alba Iulia.

concert de colinde in Piata Cetatii01Evenimentul a fost realizat grație solidarității unor cluburi Rotary din județul Alba. Organizațiile au dorit să pună umărul la strângerea de fonduri pentru operația lui Ciprian, micul pianist, care a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală.

Banii au fost strânși din donații, respectiv prin achiziționarea unor obiecte scoase la vânzare.

Au colindat: corul ”Theotokos”, corul Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Ansamblul ”Doina Aiudului”, Grupul ”Primavera” de la Augustin Bena, Alin Ignat și Florin Covaciu.

Din păcate, concertul nu a fost onorat de prezența a numeroși spectatori. Două dintre motive ar putea fi: evenimentul nu a fost suficient de bine mediatizat sau Piața Cetății nu este ornamentată astfel încât să fie un loc propice pentru organizarea concertelor de colinde, cu alte cuvinte, nu aduce din Magia Crăciunului.

Prezentatorii evenimentului au fost Emanuel Drăgușin și Rareș Buglea.

Pentru Ciprian, elevul Liceului ”Regina Maria” din Alba Iulia, s-au deschis trei conturi la Banca Transilvania, după cum urmează: CLAMBA ANA – EURO: RO05BTRLEURCRT00T7590601; RON: RO44BTRL00101201T75906XX;  USD: RO45BTRLUSDCRT00T7590601. Pentru detalii, o puteţi contacta pe doamna Creţu, la telefon nr. 0758/900675.

[nggallery id=2764]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea