Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Preșcolarii Grădiniței cu p.p. nr. 9 din Alba Iulia, vizitați de polițiștii locali. Copiii au fost informați și au „inspectat” autospecialele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| Preșcolarii Grădiniței cu p.p. nr. 9 din Alba Iulia, vizitați de polițiștii locali. Copiii au fost informați și au „inspectat” autospecialele

Azi, 11.05.2022 preșcolarii de la Grădinița cu p.p. nr.9, din Alba Iulia au primit vizita Agenților de Poliție în cadrul proiectului tematic: „Apel de urgență 112!”.

Zi de zi peste tot în lume oamenii sunt expuşi unui risc extrem din cauza unor situaţii care le ameninţă supravieţuirea sau capacitatea de a trăi la un nivel acceptabil de securitate socială şi economică, în demnitate.

Să fim mulţumiţi că nu copiii reprezintă grupul de vârstă cu riscul cel mai înalt. Totuşi, ei sunt adolescenţii şi tinerii adulţi de mâine, iar pana atunci, datoria noastră este să-i pregătim pentru a avea parte de cât mai puține evenimente neplăcute.

YouTube video

În cadrul proiectului „Apel de urgență 112!” desfășurat în această săptămână de preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit nr.9 din Alba Iulia, oaspeții copilașilor au fost Polițiștii Locali de la Ordine Publică și Poliția Rutieră și siguranța circulației.

Agenții de Poliție i-au informat corect pe copii cu privire la rolul poliţiei în societate, din dorinţa de a le schimba atitudinea de teamă şi reticenţă faţă de poliţist, pe care-l considerau „ lupul cel rău” şi nu persoana care veghează la liniştea şi siguranţa noastră, a tuturor.Au primit sfaturi de comportare civilizată pe stradă și in mijloacele de transport în comun.

Au observat uniforma agenților de poliție și autoturismele, care au fost un adevărat deliciu pentru micuții preșcolari!

Prin derularea acestor activități dorim să stimulăm apariţia unor atitudini şi comportamente din partea copiilor care să-i ferească de pericolele la care se supun atunci când sunt în situaţia de pieton; dorim să facem cunoscută activitatea care se desfăşoară în grădiniță în parteneriat cu comunitatea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea