Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Politicieni huiduiţi în timpul depunerii de coroane la Statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naţionale a României

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Politicienii au fost huiduiţi la Alba Iulia, de 1 Decembrie, în timpul ceremonialului depunerii de coroane la Statuia lui Mihai Viteazul din Piaţa Cetăţii, de către un grup de aproximativ 100 de persoane, care s-au arătat împotriva exploatării proiectului minier de la Roşia Montană şi pro instaurării monarhiei. 

Ceremonialul depunerii de coroane la Statuia lui Mihai Viteazul a început în jurul orelor 10.50, cu intonarea imnului naţional, în prezenţa reprezentanţilor MAI şi MApN, a autorităţilor locale şi judeţene, a politicienilor veniţi de la Bucureşti, precum şi a câtorva mii de români care au venit să sărbătorească împlinirea a 95 de ani de la Marea Unire.

Persoanele care au huiduit în timpul depunerii de coroane erau şi din localităţile Munţilor Apuseni, după cum am putut observa pe pancartele acestora. Cele mai dese scandări ale acestora au fost  „Trădarea de țară în aur se măsoară”, „Uniți, Salvăm, Roşia Montană”, „Trăiască Regele”, sau Trăiască România dodoloaţă”. Aceştia au huiduit în timpul depunerii de coroane în special ale partidelor politice, ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, ale Administraţiei Prezidenţiale, ale Consiliului Judeţean Alba sau Instituţia Prefectului Alba. Au mai depus coroane şi Primăria Alba Iulia alături de alte primării din judeţ, asociaţiile de veterani şi pensionari, elevi şi diferite alte organizaţii.

Spre sfârşitul manifestării, în faţa Statuii lui Mihai Viteazul s-a strigat sloganul, „Singura soluție, înc-o revoluție”, de către acelaşi grup rebel, de protestatari.

[nggallery id=792]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea