Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Peste 150 de dansatori din ţară s-au întrecut la Cupa Dance to Sunrise în Alba Iulia. Vezi CÂŞTIGĂTORII

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 150 de dansatori  s-au întrecut duminică, 20 octombrie, în cadrul Concursului Naţional de Dans Sportiv „Cupa Dance to Sunrise!” – Formaţii.  Aflat la prima ediţie, concursul a reunit pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia talente de la cele mai mici, de 4 ani şi până la 16 ani. Chiar dacă emoţiile i-au cuprins pe majoritatea, cu toţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul şi pentru a obţine un loc pe treapta podiumului.

Competiţia a fost structurată pe mai multe categorii de vârstă, respectiv 4-7 ani, 8-9 ani, 10-13 ani şi peste 14 ani. Părinţii, surorile, frăţiorii, bunicii, prietenii, cu toţii au venit să-i vadă pe cei mici care au strălucit în toată splendoarea lor. Dansuri moderne, de majorete, cha-cha sau balet au fost doar câteva dintre reprezentaţiile acestora.

Cu toţii au fost răplătiţi cu diplome şi medalii, iar câştigătorii locului I, cei mai mici, au primit în plus şi cadouri. Acestea au fost înmânate de invitaţi speciali din Elveţia. Amfitrionul evenimentului a fost antrenorul albaiulian Vlad Vasile, preşedintele Clubului “Dance to Sunrise”, cel care a şi iniţiat acest concurs.

După jurizare, care s-a dovedit o misiune destul de grea având în vedere că cu toţii au fost foarte buni, vă prezentăm în continuare rezultatele finale.

Categoria 4-7 ani:
Locul I – Dance to Sunrise, seria IV
Locul II – Forever Dance Sibiu
Locul III – HCC Abrud

Categoria 8-9 ani:
Locul I – Top Dance 2007 Teiuş
Locul II – Dance to Sunrise, seria I
Locul III – Dance to Sunrise, seria II

Locul IV – Dance to Sunrise, seria III

Categoria 10-13 ani:
Locul I – HCC Abrud Majorete
Locul II – Dance to Sunrise seria I Alba Iulia
Locul III – Top Dance 2007 Teiuş

Locul IV – Dance to Sunrise, seria II şi III

Peste 14 ani:
Locul I – Forever Dance Sibiu
Locul II – HCC Abrud

Competiţia a fost organizată de Clubul “Dance to Sunrise”, în parteneriat cu “Marea Lojă Naţională Română 1880″, Consiliul Judeţean Alba, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Federaţia Română de Dans Sportiv.

Vă invităm să vizionaţi o galerie foto video de la Cupa “Dance to Sunrise” Formaţii. Mai multe imagini din cadrul competiţiei pot fi văzute pe pagina de Facebook a ziarului Unirea.

[nggallery id=488]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea