Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO O cameră de supraveghere din Alba Iulia a surprins meteoritul care a trecut deasupra României

Dragoş Suciu

Publicat

în

O cameră de supraveghere amplasată pe o clădire din Alba Iulia a surprins meteoritul care a trecut, în noaptea de marți spre miercuri, deasupra României.

meteorit-alba-iulia-07-01-2015Fenomenul a generat păreri împărțite din partea specialiștilor: preşedintele ROSA declarând pentru MEDIAFAX că nu ştie dacă a fost un meteorit, în timp ce un oficial al Observatorului Astronomic a confirmat supoziţia.

Meteoritul a traversat România la ora 3:05 dimineața, iar pentru câteva secunde bolta cerească s-a luminat.

Specialiștii susțin că am avut de-a face cu un meteor de mici dimensiuni, cu diametrul de 1-2 metri, care călătorea prin atmosfera de deasupra României cu 35.000km/h, de 10 ori mai repede ca un glonț tras dintr-o pușcă.

Inclusiv directorul de comunicare al Aeroportului Otopeni a publicat o imagine în care este surprins momentul de lumina totala din miez de noapte. Imaginile au fost surprinse la Aeroportul Henri Coanda si arată o perspectiva mai larga asupra fenomenului.

Filmări cu misteriosul obiect ceresc, surprinse de camerele de supraveghere, la ora 3:05, au apărut în mai multe localități din țară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea