Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Moș Crăciun cu ochii în lacrimi la Grădinița cu P.P nr. 9 din Alba Iulia: Deși sălile erau goale a promis că-i va vizita acasă, pe fiecare micuț în parte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moș Crăciun a venit vineri la Grădinița cu Program Prelungit nr.9 din Alba Iulia să vadă dacă micuții au fost cuminți pentru a primi darurile pe care le aduce cu drag an de an, însă s-a întristat când a găsit sălile goale. Cu lacrimi în ochi, Moșul a promis că îi va vizita pe fiecare copilaș acasă și nu va uita pe nimeni.

„O, ce veste minunată…” răsuna acum un an pe această vreme la Grădinița cu Program Prelungit nr.9 din Alba Iulia. Este sau mai bine zis era perioada serbărilor la grădinițe și cum acest lucru nu este posibil, Moș Crăciun a găsit doar sălile goale, unde altădată răsunau colindele, se întreceau copilașii în coregrafii pentru a impresiona părinții, bunicii dar mai ales pe Moș Crăciun.

YouTube video

„Și ce mai dansam și ne distram pe vremea asta, cum forfoteam de bucurie cu mic, cu mare, cum se citea fericirea din ochii copiilor când îl întâmpinau pe Moșul bun.

Și da, i-a căutat azi, dar în zadar. Cu ochii aproape în lacrimi a constatat lipsa copilașilor și chiar s-a  întrebat: „Ce ma fac eu fără copilași la acest Crăciun?„, dar a promis ca nu-i va uita și se va prezenta acasă la fiecare, dacă va fi primit!

Realitatea devine inspirație, pandemia a oprit societatea, dar nu și dorința de a-i surprinde pe cei dragi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate În perioada 23-24 aprilie 2024, sub egida ROADPOL, polițiștii rutieri din județul Alba au efectuat activități de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă. În acest context, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea