Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Moș Crăciun a venit cu girofaruri pentru Tudor, un băiat din Alba: Polițiștii din județ au continuat tradiția campaniei umanitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| Moș Crăciun a venit cu girofaruri pentru Tudor, un băiat din Alba: Polițiștii din județ au continuat tradiția campaniei umanitare

Premergător Sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos, polițiștii din Alba au continuat tradiția campaniei umanitare de Crăciun și l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă, cu daruri, la copii.

Anul acesta, Moș Crăciun, însoțit de polițiști, a poposit la Crăciunelu de Jos și la Blaj, unde s-a întâlnit cu Adelina, Valentina, Sofia, Isabela și Alexandru, copii silitori și cuminți, care cresc în familii monoparentale și cărora le-a dăruit produse electronice, rechizite, jocuri, dulciuri și fructe.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2022. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

YouTube video

De o surpriză deosebită a avut parte Tudor, un băiat din Alba Iulia, care iubește Crăciunul și care este fascinat de luminițele festive, specifice acestei perioade.

Moș Crăciun, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale l-au dus cu autospeciala de poliție până la Sântimbru unde, prin bunăvoința domnului Bogdan Ioachim, s-a putut bucura de miile de luminițe de Crăciun care îi decorează curtea.

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru familie. FELICITARI și URARI pentru cei dragi

Decorul special de Crăciun realizat de mama lui Tudor, special pentru el, în fața locuinței lor, a fost întregit de Moșul și de ajutoarele sale, cu un om de zăpadă luminos.

Campania umanitară a polițiștilor din județul Alba, intitulată „De Crăciun, dăruiește din suflet!” a ajuns la cea de-a VIII-a ediție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea