Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO, Metalurgistul Cugir – Naţional Sebiş 0-1 (0-0), în derby-ul Seriei a 5-a! *Eşec după 6 luni pentru lider!

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-National Sebis p.o.19Metalurgistul Cugir a pierdut derby-ul de pe propriul teren cu Naţional Sebiş 0-1 (0-0), gol înscris de fostul unirist Mândruşcă (min. 65).

Liderul a suferit întâiul eşec din 2014, după o serie de 12 meciuri invincibile şi 9 victorii la rând, elevii lui Opric fiind învinşi după 182 de zile. Fără 4 titulari (M. Neagu, Cîrstean, Cl.Oara şi Trăşcan), cugirenii au fost învinşi iar acasă de Naţional Sebiş, care a egalat-o în ierarhie. „Am pierdut o luptă, dar nu şi războiul. Am fost impresionat până la lacrimi de suporteri şi de spectatorii ce au umplut tribuna până la refuz. Le mulţumim din suflet. Sunt mândru şi de băieţi, au luptat, au muncit enorm şi-au creat oportunităţi, însă nu am reuşit să finalizăm. Suntem trişti pentru că nu am izbutit să oferim fanilor minunaţi o victorie, însă nu dezarmăm. Până la urmă suntem tot la egalitate de puncte, cu Naţional Sebiş, pe locul întâi„, a declarat Bogdan Petric, directorul sportiv al Cugirului.

*Cugirenii au cerut penalty, conflicte la final Pahone – Morariu

Amffitrionii au solicitat un penalty în minutul 78, la un duel între Şoltesz şi Iovănescu, fază la care cugireanul i-a furat portarului mingea, însă centralul a dat fault în atac.

După joc, la ieşirea de la vestiare, în preajma autocarului arădean, nervii erau încinşi şi a izbucnit un conflict verbal între Ciprian Pahone, preşedintele gazdelor şi Ovidiu Morariu, căpitanul vizitatorilor, fotbalist care în vară a fost la un pas să ajungă la Metalurgistul.

A rezultat un dialog pe un ton ridicat, pigmentat şi cu vorbe grele, fiind nevoie de intervenţia lui Ionuţ Popa şi a forţelor de ordine pentru a fi potolit diferendul. În acest conflict, Morariu s-a ales şi cu „un scuipat” venit din rândul celor ce asistau la scane, cugirenii reproşându-i masivului  fundaş anumite semne obscene făcute la adresa fanilor locali în actul secund, dar şi faptul că acesta a sărit la bătaie, în zona vestiarelor, vizat fiind căpitanul gazdelor, Lucian Itu.

YouTube video

*Opric: „datorită acestor băieţi suntem în cărţile promovării”

Am avut astăzi o sincopă, am primit gol şi totul s-a terminat. Nu comentez arbitrajul. Datorită acestor băieţi suntem în cărţile promovării. Am avut multe improvizaţii, mai ales la mijlocul terenului, lucrui care s-a simţit. Vom merge la Pâncota, unde eu voi fi primit ostil, cu gândul la victorie”, a spus Opric

*”Am învins meritat”: Ionuţ Popa

Am pregătit excelent partida, începând de la staff-ul tehnic şi până la jucători. Consider că promovarea se va juca în trei, Cugir, Pâncota şi Sebiş. Din punctul meu de victorie, succesul este pe deplin meritată. Nu vorbesc de arbitrii întrucât am pătimit prea mult la viaţa mea„, a spus  carismaticul Ionuţ Popa.

Metalurgistul: Tiut -Iul. Cristea, Schuller (56, Al. Man), Potopea, Şt. Radu (83, Cl. Oara) – G. Goronea, Negură (58, Şuvaina), Itu, Şuteu – A. Câmpean, I.Radu (64, Iovănescu), rezerve Lăncrănjan – Trăşcan, Tăban

[nggallery id=1551]

*În sezonul regulat, oaspeţii s-au impus pe terenuri străine

În sezonul regulat, vizitatorii au câştigat pe terenuri străine. În toamnă tripla lui Blănaru a înclinat balanţa sub Drăgana 3-1 (2-0), atunci vizitatorii disputând finalul cu două oameni mai puţin pe teren. Acum, în primăvară, Cugirul s-a revanşat, 2-1 (1-0) la Sebiş, elevii lui Opric jucând în inferioritate din minutul 20, când Potopea a văzut “roşu” direct.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea