// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO / VIDEO: Manichiură pentru vara 2018: Ce fel de unghii se poartă în vacanţă!

Când vine vorba de unghii, vara este cel mai potrivit anotimp pentru joacă, pentru curaj, pentru modele neobişnuite, originale, pentru a îndrăzni şi a încerca altceva.

Specialiştii spun că în această vară puteţi opta pentru efect marmură, sclipici, cristale mari, degrade, folie de transfer, pigment, dar şi pentru glitter, care este cea mai la modă manichiură a anului 2018! Şi, de asemenea, pictura artistică.

În privinţa formelor, se poartă atât pătrate, rotunde, balerină dar şi Migdala de salon şi Migdala rusească

„Culorile anului și, totodată, culorile pe timpul verii, care să vă ajute să vă hotărați în alegerea manichiurii ideale sunt: alb, roz pudrat,  gri deschis,  roșu, nud, negru albastru, iar pentru a da o pată de culoare în concediu puteți opta pentru culorii deschise cum ar fi: galben, portocaliu, turcoaz, roz și mov, care, să nu uităm, este culoarea anului 2018. De asemenea se poartă degrade, french, folie de transfer, glitter, culori pigmentate de vară. Sau mai bine zis unghii multicolore!”, spune Narcisa, care este pasionată de tot ceea ce înseamnă unghii. Narcisa ştie forme, culori, tendinţe dar şi multe sfaturi şi „secrete” în privinţa unghiilor. I-au plăcut întotdeauna unghiile colorate şi mâinile frumos îngrijite, aşa că a citit tot ce prins în domeniu, a exersat, şi acum mâinile ei sunt adevărate opere de artă.

„Manichiura degrade este una extrem de solicitată, și de efect. Important este să combinaţi corect nuanţele şi atunci cu siguranţă, va deveni una din preferatele dvs. Manichiura french va fi întodeauna printre cele mai căutate modele, pentru simplul fapt că nu se demodează, are aspect elegant și simplist.

Manichiura cu folie poate fi aplicată în funcție de culoarea dorită sau, de ce nu, pot fi combinarea trei culori diferite. Pentru concediu, sunt căutate culorile multicolore, combinaţii diverse de culori. Nuanţele apropiate în spectrul de culori arată bine şi în manichiură. Glitterul poate fi purtat atât pe toate degetele, cât şi doar pe o unghie sau două. Se poate adăuga sclipici la baza sau la vârful unghiei. Glitterul este de efect având în vedere că razele soarelui ne ajută, dând o strălucire wow unghiilor noastre”, mai spune Narcisa.

Doamnelor, chiar dacă manichiura pare o adevărată artă, nu lăsaţi vacanţa să vă prindă nepregătite!

Facebook