Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO / VIDEO: Manichiură pentru vara 2018: Ce fel de unghii se poartă în vacanţă!

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Când vine vorba de unghii, vara este cel mai potrivit anotimp pentru joacă, pentru curaj, pentru modele neobişnuite, originale, pentru a îndrăzni şi a încerca altceva.

Specialiştii spun că în această vară puteţi opta pentru efect marmură, sclipici, cristale mari, degrade, folie de transfer, pigment, dar şi pentru glitter, care este cea mai la modă manichiură a anului 2018! Şi, de asemenea, pictura artistică.

În privinţa formelor, se poartă atât pătrate, rotunde, balerină dar şi Migdala de salon şi Migdala rusească

„Culorile anului și, totodată, culorile pe timpul verii, care să vă ajute să vă hotărați în alegerea manichiurii ideale sunt: alb, roz pudrat,  gri deschis,  roșu, nud, negru albastru, iar pentru a da o pată de culoare în concediu puteți opta pentru culorii deschise cum ar fi: galben, portocaliu, turcoaz, roz și mov, care, să nu uităm, este culoarea anului 2018. De asemenea se poartă degrade, french, folie de transfer, glitter, culori pigmentate de vară. Sau mai bine zis unghii multicolore!”, spune Narcisa, care este pasionată de tot ceea ce înseamnă unghii. Narcisa ştie forme, culori, tendinţe dar şi multe sfaturi şi „secrete” în privinţa unghiilor. I-au plăcut întotdeauna unghiile colorate şi mâinile frumos îngrijite, aşa că a citit tot ce prins în domeniu, a exersat, şi acum mâinile ei sunt adevărate opere de artă.

„Manichiura degrade este una extrem de solicitată, și de efect. Important este să combinaţi corect nuanţele şi atunci cu siguranţă, va deveni una din preferatele dvs. Manichiura french va fi întodeauna printre cele mai căutate modele, pentru simplul fapt că nu se demodează, are aspect elegant și simplist.

Manichiura cu folie poate fi aplicată în funcție de culoarea dorită sau, de ce nu, pot fi combinarea trei culori diferite. Pentru concediu, sunt căutate culorile multicolore, combinaţii diverse de culori. Nuanţele apropiate în spectrul de culori arată bine şi în manichiură. Glitterul poate fi purtat atât pe toate degetele, cât şi doar pe o unghie sau două. Se poate adăuga sclipici la baza sau la vârful unghiei. Glitterul este de efect având în vedere că razele soarelui ne ajută, dând o strălucire wow unghiilor noastre”, mai spune Narcisa.

Doamnelor, chiar dacă manichiura pare o adevărată artă, nu lăsaţi vacanţa să vă prindă nepregătite!

[nggallery id=5984]

https://youtu.be/83yzWieVNYg


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea