Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Lipsa de organizare a transportului le-a stricat ziua! Zeci de turiști veniți la Alba Iulia, de 1 Decembrie, au așteptat ore întregi autobuzele care trebuiau să-i ducă la mașinile parcate la intrările din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O zi minutată de 1 Decembrie cu evenimente organizate impecabil, în care oamenii au sărbătorit Centenarul Marii Uniri, s-a încheiat prost pentru zeci de persoane venite din alte localități, care au fost obligate să-și lase mașinile în parcările amenajate la intrările în oraș. La finalul sărbătorii, aceștia s-au trezit că, ori trebuie să aștepte ore întregi în frig autobuzele care trebuiau să-i transporte la locurile de parcare, ori pleacă spre acestea pe jos, ca acum 100 de ani.

”Stau oamenii și așteaptă autobuzele. Suntem mintiți pe față de autorități în privința stațiilor. Nu vine nici un autobuz!”, ne-a scris un domn care dorea să ajungă la parcare. Ulterior, acesta ne-a mai scris:

”Într-un târziu s-au mobilizat autoritățile. Felicitări Poliției și Jandarmeriei pentru ajutorul dat oamenilor. Au fost transportați oameni cu microbuze ale jandarmeriei și cu antemeegatoare ale Poliției. Oricum nota 4 pentru organizarea celor de la Primarie! Nu s-au pregatit deloc pentru ce urma dupa Centenar”.

Iritați de timpul lung de așteptare în frig, în unele locuri oamenii chiar au ieșit în drum și au blocat o parte din stradă.

Sunt din Râmnicu Vâlcea. Am venit la cea mai frumoasă sărbătoare a românilor. A fost totul foarte bine până la plecare. La plecare, autoritățile din Alba Iulia nu au știut să gestoneze situația. Nu avem cu ce ajunge unde am parcat mașinile. Avem mașinile parcate la 6-7 km de aici, nu ne-au lăsat să intrăm cu mașinile în Cetate.

Așteptăm de trei ore, nu ne-a spus nimeni, nimic și le-a interzis celor de la taxiuri să ne ducă acolo. Ne-au făcut să ne pară rău! Noi venim aici în fiecare an, de 10 ani, de la sute de kilometri, dar niciodată nu am fost în situația aceasta. Nu o să mai venim aici!”, ne-a spus o doamnă.

Explicația oficială este că autobuzele care au transportat o parte dintre oameni s-au blocat în traficul de la ieșirea din oraș, care a crescut spre seară, când toată lumea voia să plece, și din această cauză au fost întârzieri mari în preluarea celorlalți călători.

YouTube video

[nggallery id=6517]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea