FOTO/ VIDEO: Liberalii din Alba s-au întâlnit, din nou, ”La ceaune”. Tradiționalul concurs de gătit la Oarda, recitaluri de muzică populară și voie bună

Liberalii din Alba au încins din nou ceaunele, duminică, 9 iulie, pe stadionul din Oarda de Jos. Concursul culinar organizat anual de PNL Alba Iulia a ajuns la cea de-a VI-a ediție. „La Ceaune” este dedicat tuturor iubitorilor de mâncare tradiţională care vor să redescopere gustul autentic al bucătăriei din Ardeal.

Evenimentul, devenit deja tradiție, a strâns și în acest an 11 echipe care se întrec în arta gătitului la ceaun: Gladiatorii – din Sebeș, conduși de Dorin Nistor; Bobu’ Fermecat – Alba Iulia, Paul Voicu; Spartanii – Alba Iulia, Adrian Negruțiu; Fructe de Pădure – Alba Iulia, Ionuț Fulea; Verde Înrourat – Meteș, Dan Opruța; Radicalii – Tineretul PNL; La Ceaunu’ cu Ie – Organizația de Femei, Rodica Andronescu; Cocoșii și Găluștele – Studenții PNL Alba; Iedul Vesel – Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Gazdele din Oarda participă cu două echipe, Cordovanii și Hăbăucii, ambele coordonate de Pavel Popa – ”Pistol”.

ELIT

Nu vor lipsi din program recitalurile de muzica populară şi jocurile distractive pregătite de organizatori. Invitații care vor urca pe scenă în acest an sunt: Roxana Reche, Floricica Moga, Nicolae Pluta, Maria Filimon, Dorina Narița și Cătălin Hașa.

Revenim cu câștigătorii si cu mai multe imagini.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Apocalipsa lui Rika 9 iulie 2017 at 13:25

da doamne cu ciuma in ei ca mi scarba de ei si de conducerea nesimtita a lor ce distruge alba !

Am un mesaj pentru ei !

Mi-e dor de nea kalashnikov
Mi-e dor de un cocktail molotov
Si nu-i gasesc un antidot

x22 9 iulie 2017 at 14:55

An de an tot mai putina lume la aceste serbari „capenesti” peneliste in care risti sa te infestezi cu SALMONELA !

HH 9 iulie 2017 at 22:49

NISTE FRIPTURISTI !

infogrup 10 iulie 2017 at 11:29

Pdl-istilor…..iar voi???la sapa ca ATI SUPT DESTUL BANI PUBLICI!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...