Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO/VIDEO: Invazie de cerșetori pe străzile din municipiul Alba Iulia. Este posibilă eradicarea cerșetoriei?

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Orașul începe să fie invadat de cerșetori. Îmbrăcați mai sărăcăcios, cu cârje sau pretextând fel de fel de boli, aceștia încearcă mai insistent să atragă atenția și să stârnească compasiunea trecătorilor.

Sunt foarte atenți când își aleg zonele, cele mai aglomerate zone din oraş, “cu vad bun”, unde încasările cresc odată cu numărul mare de trecători.

Cu mâna întinsă, aşezaţi în poziţii chinuite, folosindu-se, după caz, de bătrâneţea lor sau de inocenţa copiilor lor, fac tot posibilul pentru a atrage mila trecătorilor. Din păcate, prin mila pe care o manifestăm față de astfel de oameni întreținem acest fenomen, iar acești oameni nu vor munci niciodată.

Așa câștigă sute de lei în câteva ore, râzându-le în nas celor care muncesc de se spetesc o zi întreagă, fără a încasa mai mult de câţiva zeci de lei pe zi.

YouTube video

Cu toate că zilnic sunt ridicați de Poliția Locală, cerșetorii se reîntorc tot mai mulți. Și asta pentru că amenzile date de către Poliție nu au efect, în condițiile în care cerșetorii sunt persoane insolvabile. Dacă nu au nimic pe numele lor, nu pot fi executați silit pentru recuperarea contravalorii amenzilor.

Așa că degeaba dau polițiștii locali amenzi, dacă efectele sunt nule! Îi găsim tot acolo, cu mâna întinsă, tot cu povestea dramatică….iar și iar…


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea