Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| INCENDIU la o casă din Cugir: Trei locatari surprinși de foc în locuință au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a aizbucnit duminică dimineața în jurul orei 5.00, la o casă din Cugir. Trei locatari surprinși de foc în locuință au fost evacuați.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În această dimineață, în jurul orei 05:00, pompierii militari au fost solicitați prin apel 112 să intervină la un incendiu produs la o casă de locuit în Cugir.

YouTube video

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă ale S.V.S.U. Cugir și 3 autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Alba Iulia (Garda Sebeș).

La momentul producerii incendiului 3 persoane (locatari) au fost surprinse în locuință, acestea fiind evacuate, fără a suferi intoxicații cu fum.

În aceste momente se lucrează pentru lichidarea incendiului, acesta fiind localizat.

UPDATE ora 10.15: Incendiul a fost lichidat în limitele găsite fără a fi afectate alte construcții învecinate. În urma incendiului a fost distrus acoperișul casei pe aproximativ 200 mp.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efect termic prin radiație (coș de fum de la o sobă neizolat față de materiale combustibile – grindă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea