Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO VIDEO| HALLOWEEN-ul 2022 în ALBA: Foc de tabără, cântece și costume cu prichindeii de la Școala Primară „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HALLOWEEN-ul 2022 în ALBA: Foc de tabără, cântece și costume cu prichindeii de la Școala Primară „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Prichindeii de la Școala Primară „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au sărbătorit Halloween-ul 2022 într-un mod de neuitat în cursul serii de astăzi, 31 octombrie.

Aceștia s-au plimbat costumați prin Micești cu felinare din dovleci și au cântat cântece specifice acestei sărbători, acompaniați de cântece la chitară.

CITEȘTE ȘI: Halloween-ul 2022, sărbătorit și în ALBA: Vrăjitoarele și vârcolacii au „bântuit” cartierul Micești

Surprizele nu s-au încheiat aici pentru cei mici. Aceștia s-au bucurat apoi de o pinata umplută cu dulciuri care, potrivit reprezentanților școlii, reprezintă o tradiție veche de 7 ani pentru colectiv.

YouTube video

Citește și: Mesaje de Halloween în limba engleză. Texte pentru Sms-uri și urări „înfricoșătoare”

Seara continuă pentru prichindeii costumați cu și mai multe activități pregătite pentru aceștia, cum ar fi o petrecere și o seară de filme la școală, unde își vor petrece restul nopții.

Ajunsă în Statele Unite, sărbătoarea s-a îndepărtat de tradiţiile păgâne, iar primele costume de Halloween au apărut în magazinele americane prin anii 1930.

YouTube video

Citește și: MESAJE de HALLOWEEN 2022. SMS-uri, felicitări, statusuri, mesaje amuzante, înfricoșătoare și mesaje în limba engleză de HALLOWEEN

În costume de vrăjitori, schelete, stafii sau alte personaje fel de fel de personaje sinistre şe colindă pe la case punându-se întrebarea “Trick or treat?” (Păcăleală sau dulciuri?) – o mică ameninţare, că dacă nu se oferă dulciuri, atunci celui colindat i se va face o farsă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sujnt prognozate curgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea