Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| DRAMA unui tânăr din Abrud care și-a pierdut locuința în urma inundațiilor. În doar 10 MINUTE apele i-au „furat” tot ce a construit prin propriile puteri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| DRAMA unui tânăr din Abrud care și-a pierdut locuința în urma inundațiilor. În doar 10 MINUTE apele i-au „furat” tot ce a construit prin propriile puteri

La doar o zi după ce a împlinit 30 de ani, un tânăr din orașul Abrud și-a pierdut agoniseala de-o viată în urma unei viituri care a lovit necruțător strada Șerbina din oraș.

Tânărul Florin este singur pe lume, acesta râmânând fără tată la vârsta de 15 ani și fără mama la 17 ani. Cele 2 camere și micuța bucătărie le-a construit singur, cu banii pe care i-a strâns muncind 12 ore în fiecare noapte.

Acesta trăiește o adevărată dramă, după ce în doar 10 minute, apele au reușit să „fure” tot ce a construit prin propriile puteri.

YouTube video

„În 10 de minute a intrat apa. Am intrat înăuntru să stăm în casă pentru că a început să fulgere tare și m-a trimis cumnata în bucătărie să aduc niște carne să mâncăm, când am ieșit afară a venit apa pe mine, până aici (n.r. până la brâu). Am sunat de patru ori la 112 să ia curentul pentru că a intrat apa în casa. „, a declarat tânărul.

Casa nu mai poate fi locuită la momentul actual, nămolul adus de viitură având o înălțime de „o palmă” în interior.

YouTube video

De asemenea a fost distrusă și mobila, aragazul, frigiderul, parchetul a fost smuls, cu alte cuvinte, tânărul are acum o locuință în care nu se mai poate trăi.

Cu toate acestea, tânărul abrudean nu și-a pierdut speranța și speră că își va putea reface căsuța cu ajutorul lui Dumnezeu și a oamenilor cu suflet mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea