Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Doi dintr-o lovitură – un autoturism condus cu viteză de un tânăr din Sohodol a avariat doi stâlpi de iluminat public din Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri seara, în jurul orei 21, pe strada Horea din orașul Câmpeni s-a produs un accident auto fără victime, provocat de un tânăr șofer care conducea cu viteză mare spre centrul orașului și a derapat cu mașina într-un stâlp de iluminat public de pe trotuar.

Curios este faptul că în imediata apropiere a accidentului sunt montate din această toamnă, de către administrația publică a orașului, niște limitatoare alternative pentru reducerea vitezei și care se pare că ar fi fost ocolite cu viteză mare de către șoferul unui autoturism Audi A4, ce a pierdut ulterior controlul mașinii și a derapat pe trotuar, chiar într-un stâlp de iluminat public.

Totodată, din informațiile primite de la Serviciul Poliției Rutiere Câmpeni, șoferul vinovat a fost un conducător auto în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în comuna Sohodol, care a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, în autoturism fiind în total patru persoane.

În urma accidentului, mașina a fost serios avariată în partea din față iar stâlpul în care a derapat autoturismul a antrenat un alt stâlp de iluminat public de pe cealaltă parte a străzii pe care l-a îndoit și l-a avariat, deoarece cei doi erau legați între ei prin firele electrice ale iluminatului festiv, amplasat de Primăria Câmpeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Prin urmare, la locul accidentului au venit echipaje de poliție, specialiști de la Electrica, pompieri militari, numeroși cetățeni precum și câțiva angajați din cadrul Primăriei Câmpeni, coordonați de primarul Ioan Călin Andreș, pentru a degaja drumul intens circulat și pentru a remedia în cel mai scurt defecțiunea suferită la iluminatul public.

Până la urmă mașina a fost tractată și apoi împinsă în apropiere pe un trotuar cu ajutorul cetățenilor, electricienii au rămas să remedieze problema iluminatului stradal, iar șoferul vinovat va urma să plătească cumva cei doi stâlpi avariați.

[nggallery id=6642]

YouTube video

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea