Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Doina Cocîrţa a câştigat Marele Trofeu al Festivalului „Vocile Cetăţii” 2013. Radu Ghişoiu – premiu special

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Câştigătoarea a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 1000 de euro

Sâmbătă seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu începere de la ora 19.00,  a avut loc gala premianţilor a celei de-a doua ediţii a Festivalului Concurs „Vocile Cetăţii”. Marele Trofeu a fost câştigat de  Doina Cocîrţă, o tânără interpretă din Republica Moldova, care a cucerit juriul cu vocea ei excepţională. De asemenea, un premiu special, din partea ANCCSR, a fost oferit lui Radu Ghişoiu din Făgăraş.

Dacă anul trecut Marele Trofeu a rămas la noi în judeţ, câştigătoarea primei ediţii, Antinia Simion,  fiind chiar din Alba Iulia, de această dată Trofeul a ajuns în Republica Moldova, la Doina Cocîrţă. Doina este  fericita câştigătoare a Trofeului „Vocile Cetăţii”, ediţia a II-a, şi totodată deţinătoarea premiului în valoare de 1000 de euro. Doina a demonstrat că talentul nu are graniţe şi a reuşit să impresioneze juriul cu piesele „From this moment” (Shania Twain) şi „Proud Mary” (Tina Turner), două piese care i-au scos în valoare vocea ei caldă şi plăcută.

Doina Cocîrţă – Câştigătoarea Trofeului „Vocile Cetăţii”, ediţia a II-a: „Este o frumoasă şi mare realizare pentru mine”

„Sinceră să fiu am foarte mari emoţii. Nu o să vorbesc foarte mult. Vreau doar să aduc sincere mulţumiri, în primul rând juriului şi organizatorilor… Este o frumoasă şi mare realizare pentru mine! Vreau să le mulţumesc şi celor care au venit aseară şi astăzi şi m-au susţinut, basarabenilor, şi nu doar”, a declarat Doina, vizibil, plină de emoţii.

Doina are 22 ani, este din Republica Moldova şi este studentă la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, master finanţe-bănci. Tânăra  mai deţine şi alte premii, printre care cele mai recente fiind: „Premiul Internaţional al Juriului” la Festivalul „Stelele Tinereţii” Petroşani 2010 şi   „Premiu special al juriului” la „Galele Stundeţeşti” de la Alba Iulia 2011.

Un alt premiu, special, a ajuns sâmbătă seara la Radu Ghişoiu, un tână talentat, în vârstă de numai 16 ani, din Făgăraş, care a primit din partea Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură a Sindicatelor din România un cec în valoare de 600 de lei.

Radu Ghişoiu este elev la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Are 16 ani şi este din Făgăraş, judeţul Braşov. Radu a ajuns la inimile juriului, cucerindu-i pe membrii acestuia cu piesele „Feeling Good” şi „Home”  din repertoriul lui Michael Bubble, la final, câteva domnişoare din sală declarându-se şi ele topite după vocea lui care a reuşit să le transmită emoţii deosebite.

Evenimentul a fost pigmentat cu un superconcert oferit de trei tinere talente albaiuliene, premiate la diferite festivaluri naţionale dar şi internaţionale. Este vorba despre Antinia Simion, Vocea Cetăţii 2012, Alin Ignat, un intepret cunoscut în lumea muzicală (colaborator al Televiziunii Române), şi Miruna Bianu, câştigătoarea locului secund la ediţia anterioară.

Toţi cei 10 concurenţi au primit diplome de participare, acestea fiind înmânate de doamna Elena Anghel consilier superior – Direcţia relaţii publice şi informatică la Consiliul Judeţean Alba.

Festivalul-concurs “Vocile Cetăţii” este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia şi al Consiliului Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea