Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| DEZASTRU pentru șoferi, pe drumul către poligonul de la Micești: Zeci de mașini au blocat accesul către un eveniment

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DEZASTRU pentru șoferi, pe drumul către poligonul de la Micești: Zeci de mașini au blocat accesul către un eveniment

Drumul care duce către poligonul de tragere din Alba Iulia a fost blocat în cursul zilei de astăzi, 9 octombrie, de zeci de șoferi.

Așa cum reiese și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, mașinile care au luat cu asalt drumul din cartierul Micești nu pot circula pe niciunul dintre sensurile acestuia, din cauza traficului neobișnuit de intens.

YouTube video

Aceștia au fost lăsați să parcheze pe marginea drumului, în anticiparea evenimentului „Tropote și Cai Putere în Țara Vinului 2022”, desfășurat în acest weekend.

CITEȘTE ȘI: ”Tropote și Cai Putere în Țara Vinului 2022”: Concursuri hipice și MOTOCROSS, expoziție de produse tradiționale și muzică, în poligonul de la Micești

De asemenea, potrivit persoanelor aflate la fața locului, această situație a fost provocată și de absența organelor de ordine, care ar fi trebuit să asigure dirijarea corespunzătoare a șoferilor dinspre drumul principal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea