Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO / VIDEO: Deschiderea Zilelor Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, cu prilejul sărbătoririi celor 100 de ani de la înființare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia sărbătorește CENTENARUL, în perioada 11 februarie – 2 martie. Cu acest prilej, conducerea Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia a pregătit o serie de activități aniversare.

Deschiderea Zilelor Colegiului are loc luni, 11 februarie, ora 10.00, la Serviciul Județean Alba al Arhivelor Naționale cu vernisajul expoziției „HCC-ul în povești, imagini și documente la centenar”.

Sunt prezenți ÎPS Irineu, arhiepiscop de Alba Iulia, viceprimarul Paul Voicu, prof. Valer Cerbu – directorul Colegiul National ”Horea, Closca si Crisan” Alba Iulia, Gabriel Rustoiu, directorul Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia, conf.univ.dr. Diana Câmpan, profesori, elevi.

Citește și: Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia sărbătorește CENTENARUL. PROGRAMUL activităților

Manifestările se vor încheia în data de 3 martie, la ora 17.00, cu Gala Centenar.

Evenimentele sunt organizate de Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”, împreună cu CJ Alba, Instituția Prefectului, IȘJ Alba, Primăria și CL Alba Iulia și Serviciul Județean Alba al Arhivelor Naționale, cu sprijinul sponsorilor și partenerilor.

 [nggallery id=6752]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea