FOTO, VIDEO| Cum arată municipiul Aiud după ploile torențiale de luni noaptea: Imagini dezolante cu gospodării inundate și mașini sub apă. Intervine ISU Alba

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ploile torențiale din noaptea de luni spre marți din Aiud, au provocat inundații care au blocat opt străzi și au dus la întreruperea circulației feroviare. Salvatorii ISU au evacuat o familie compusă din 2 adulți și un copil de 9 luni.

În imagini se văd gospodării inundate, mașini aproape în totalitate sub apă, per total o imagine dezolantă a municipiului.

ELIT

La fata locului este prezent prefectul județului, domnul Nicolae Albu, președintele Consiliului Județean Alba, domnul Dumitrel Ion și Primarul Municipiului Aiud, doamna Oana Badea.

Reamintim ca județul Alba se află sub cod portocaliu de inundații până joi, 25 iunie la ora 12.00. FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE APĂRARE.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419