Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: CS Ocna Mureș, victorie bombă cu Chindia Târgoviște, în Cupa României! Roman: “Cel mai frumos moment al meu ca antrenor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Soda dragă” a detonat bomba primelor jocuri din cadrul grupelor Cupei României, învingând în fața unei asisțente entuziaste, peste 1300 de spectatori, pe Chindia Târgoviște, scor 1-0 (1-0).

Iar dacă după primul său eșec pe banca dâmbovițenilor, antrenorul Toni Petrea a refuzat să acorde vreo declarație, în schimb portarul albaiulian Dinu Moldovan a fost tranșant: “Îi felicit pe adversari, o victorie mare pentru ei și le doresc să continue tot așa. Pentru noi era important să continuăm cu victorii, pentru că victoriile aduc victorii, însă a fost o rușine foarte mare pentru noi. Așa a fost să fie, ca Alex Giurgiu, fostul meu coleg de la Unirea, să bată penalty-ul”, a precizat Dinu Moldovan pentru FRF.tv

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Căpitanul gazdelor, ex-uniristul Alexandru Giurgiu, a fost unul dintre cei mai buni echipieri al ocnamureșenilor și l-a învins din punctul cu var în minutul 34 pe fostul său coleg, gol decisiv pentru un rezultat istoric al grupării din Ocna Mureș, prima victorie într-un meci oficial împotriva unei formații de pe prima scenă.

 

Ne bucurăm enorm pentru victorie, este o surpriză imensă și pentru noi! Am jucat cu plăcere contra unei echipe din elită care a câștigat ultimele 4 meciuri. Le mulțumim suporterilor pentru susținere și îi așteptăm în număr și mai mare la următorul duel din cupă, dar și în campionat”, a precizat Alexandru Giurgiu.

Citește și: FOTO: CS Ocna Mureș – Chindia Târgoviște 1-0 (1-0)!!! În Cupa României, Uriașă surpriză furnizată de “Soda dragă”!!!

*Dan Roman: “Atitudinea a făcut diferența”

Băieții au respectat ce le-am cerut din punct de vedere tactic, iar atitudinea a făcut diferența, De altfel, acest lucru ne-a ajutat pe noi, întrucât la dispute cu adversari din eșaloanele inferioare, cei din Liga 1 vin, așa cum se spune, <<pe vârfuri>>. Trăiesc cel mai frumos moment al carierei de antrenor, eu sunt obișnuit cu presiunea, mă bucur și ne dorim să continuăm pe acest drum. Nu cred că jucătorii ar mai fi avut nevoie de motivare suplimentară, când joci contra unei echipe din Liga 1”, a spus Dan Roman.

 

Un alt jucător remarcat a fost portarul gazdelor, Manuel Țăranu (18 ani, împrumutat de la “U” Cluj). “Ne așteptam să fim în grupele Cupei ținând cont de grupul de aici și valoarea antrenorului. Acest meci înseamnă foarte mult, că m-am descurcat în pofida vârstei, îmi dă un impuls mare moral”, a transmis tânărul portar.

Soda Ocna Mureș a mai jucat contra a două echipe din elită în urmă cu peste 50 de ani: în optimile Cupei României, la Rm. Vâlcea, în 1966, cu Steaua București (0-2) și în „16”-imi de finală, la Ocna Mureș, 0-2 cu UTA Arad, în 1969!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea