Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: CRIMĂ la Cugir – O tânără și tatăl ei au fost înjunghiați cu cuțitul, pe stradă, sub ochii oamenilor. Una dintre victime a DECEDAT – UPDATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident grav la Cugir unde o tânără și tatăl ei au fost înjunghiați de către un bărbat care apoi a fugit. Totul s-a petrecut ziua, în plină stradă, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, într-un parc situat pe str. Alexandru Sahia.

Martorii povestesc că au auzit-o pe fată țipând și când au văzut ce se întâmplă au sunat la 112. Se pare că bărbatul a mai lovit-o pe fată cu cuțitul, chiar și în prezența lor, după care a plecat.

La sosirea ambulanței și polițiștilor ambele victime erau în stare foarte gravă, căzute lângă un copac.

https://youtu.be/X1_sjQr45dA

Din informațile primite de la localnici este vorba despre un conflict mai vechi între agresor, în vârstă de 34 de ani, din Cugir, care este fostul concubin al tinerei, cu care are și un copil și cei doi care au obținut și o interdicție ca acesta să se apropie de ei. Bărbatul i-a găsit pe stradă și, pe fondul consumului de alcool, i-a atacat cu cuțitul.

Cele două victime au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Alba iar agresorul a fost prins, la scurt timp, de echipajele de polițiști și jandarmi plecate în căutarea sa.

UPDATE 1: În urma rănilor suferite bărbatul înjunghiat a decedat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Tânăra rănită, în vârstă de 25 de ani, este în prezent internată în Secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. Medicii au stabilizat-o și speră ca starea ei să se îmbunătățească. Se pare că agresorul, care mai are antecedente penale, și-a recunoscut fapta iar la finalul audierilor procurorii vor lua măsurile care se impun într-un astfel de caz.

UPDATE 2: Potrivit informațiilor publicate pe portalul unei instanțe, tânăra l-a acționat recent în judecată pe agresor, soiicitând pensie de întreținere pentru copilul pe care îl au împreună iar anterior familia a obținut, în temeiul dispoziţiilor Legii pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, un ordin de protecție pe termen de 6 luni care îl obliga pe bărbat să păstreze o distanţă minimum 100 metri faţă copil, tânără și tatăl acesteia. De asemenea instanța a stabilit ca bărbatul să fie evacuat temporar din imobilul în care locuiau, fiindu-i interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu familia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea