Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Copilaşii de la Riţa Gărgăriţa au primit o minge semnată de jucătoarele CSU Alba Iulia

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rita Gargarita9Bucurie mare în rândul piticilor de la casa de copii Riţa Gărgăriţa din Bărăbanţ. Astăzi, redactorii ziarului Unirea au dus la bun sfârşit o acţiune începută împreună cu CSU Alba Iulia, prin care copilaşii de la casa de copii din Bărăbanţ au primit o minge de baschet semnată de toate jucătoarele echipei. Sâmbătă, în primul meci al finalei mici a campionatului naţional de baschet feminin, cei 21 de copii vor fi în tribună şi le vor susţine pe baschetbalistele universitare contra sportivelor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Când am intrat pe poarta aşezământului de copii din Bărăbanţ am fost cuprinşi de emoţie văzând 21 de suflete care ne-au întâmpinat cu bucurie şi căldură de parcă ne-am fi cunoscut de mult timp. Le-am oferit o minge de baschet semnată de toate jucătoarele echipei CSU Alba Iulia şi le-am povestit despre atmosfera creată la fiecare meci al trupei de baschet din Cetatea Marii Uniri. Aceştia sunt nerăbdători să vină la meciul cu Sepsi, unde vor fi persoanajele principale, clubul universitar organizând o acţiune caritbaliă în urma căreia, cutiile de jucării ale piticilor de la Riţa Gărgăriţa se vor umple. Mingea cu autografele sportivelor antrenate de Miroslav Popov nu a fost pusă în vitrină ci a devenit principala distracţie pentru cei 21 de copilaşi, care împreună cu personalul de la casa de copii formează familia Riţa Gărgăriţa. Mai jos puteţi urmări un interviu video realizat cu profesorul Antonina Harda, în care descrie pe larg activitatea organizaţiei Riţa Gărgăriţa.

Joi, 24.04.2014 puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului Unirea un amplu reportaj realizat la casa de copii Riţa Gărgăriţa!

YouTube video

[nggallery id=1535]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea