Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. CONCURS de la florăria Garage Boutique Flowers: Află cum poți câștiga 5 aranjamente florale, perfecte pentru 1 MARTIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Perioada de dinainte de 1 Martie este plină de bucurii, cadouri și momente frumoase pentru femeile dragi din viața fiecăruia. Emoția și zâmbetele doamnelor și domnișoarelor contribuie la magia unui început de primăvară perfect.

Cadourile de 1 și 8 martie sunt partea preferată și mult așteptată de fiecare femeie, mai ales ca acestea sunt atent alese, cu migală împachetate și cu bucurie dăruite. Pentru că este o perioadă plină de cadouri, culoare, flori și frumusețe în jur, Garage Boutique Flowers oferă clienților un concurs perfect pentru această perioadă.

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, felicitări şi urări frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii • Mesaje amuzante și haioase de Mărțișor. Felicitări de 1 martie

Câștigă 5 aranjamente florale de la floraria Garage Boutique Flowers

Pentru a marca această perioadă dedicată tuturor femeilor, floraria Garage Boutique Flowers și ziarulunirea.ro organizează un concurs de excepție și oferă gratis cinci aranjament florale deosebite.

Află cum poți participa la concursul organizat de Garage Boutique Flowers

https://www.youtube.com/watch?v=jaI0_TxltME&feature=youtu.be

Ce poți face pentru a câștiga unul din premiile parfumate oferite de Garage Boutique Flowers? Simplu, trebuie doar să distribui articolul, până în 28 februarie, ora 24.00 și intri automat în tragerea la sorți.

Despre Garage Boutique Flowers

Garage Boutyque Flowers nu este o florărie obișnuită. Aici nu se livrează doar flori, se livrează fericire în fiecare zi. Accentul la Garage Boutyque Flowers se pune pe livrări, astfel clienții câștigă timp prețios și nu se mai deplasează la locație.

Citește și: cele mai frumoase mesaje de Florii și nume sărbătorite de Florii

„Credem că florile au puterea de a încânta oamenii și de menține proaspătă amintirea momentelor speciale din viața dumneavoastră. La Garage Boutyque fiecare compoziție este unică. Ea vi se potrivește și va exprima mai bine decat orice alt mesaj emoțiile dumneavoastră cele mai profunde.

Suntem acea florarie din Alba Iulia în care vei găsi mereu idei noi pentru a vă înfrumuseța casa, surprinde și încânta pe cei dragi, oferi cadouri unice prietenilor.

Oferta noastra include: artă florală personalizată pentru interiorul locuinței sau biroului dumneavoastră, buchete-cadou pentru ocazii festive, aranjamente de nuntă, decorațiuni florale pentru ceremonii și evenimente de afaceri și sociale, amenajarea grădinilor. Dedicați excelenței, ne concentrăm pe inovare și unicitate, produsele noastre fiind rezultatul îmbinării design-ului floral și pasiunii unei echipe tinere.

Răspundem dorințelor dumneavoastră selectând atent flori și plante de cea mai înaltă calitate, pe tot parcursul anului. Fiecare comandă face obiectul unei atenții constante din partea echipei noastre care vă stă la dispoziție pentru a compune buchetul sau aranjamentul pe care îl visați.

Citește și: Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii de Mărţişor • Tradiții și obiceiuri românești legate de 1 Martie, sărbătoarea Mărțișorului

Entuziasmul cu care facem ceea ce ne place vă va oferi dumneavoastră produse de calitate și o experiență excepțională!”

Garage Boutyque Flowers este situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 12. Comenzile se pot face telefonic la numărul 0748.958.276, pe Instagram sau facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea