Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Colonelul Cornel Oprișa a preluat, oficial, șefia ISU Alba, după pensionarea lui Dorel Sofica. Ceremonie de predare-primire, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cornel-oprisa01Colonelul Cornel Oprișa a preluat șefia ISU Alba, după trecerea în rezervă a fostului lui Dorel Sofica, ceremonia de predare-primire a comenzii având loc în Piața Cetății din Alba Iulia.

După mulțumirile pentru susținere, pentru că a făcut față situațiilor de urgență, Dorel Sofica a spus că militarul nu se retrage niciodată și speră să le fie alături colegilor și din calitatea de rezervist.

Dorel Sofica s-a pensionat la vârsta de 50 de ani, el trecând în rezervă începând din 4 noiembrie 2016, după ce a condus instituția circa 9 ani de zile.

Fost prim-adjunct al șefului ISU Alba, Sofica a preluat funcția de inspector-șef al ISU Alba odată cu pensionarea col. Virgiliu Costea, în dorel-sofica012007, iar după câteva luni de interimat a câștigat concursul organizat de IGSU pentru ocuparea postului de inspector-șef, fiind numit oficial la conducerea instituției în 13 martie 2008, pe când avea gradul de locotenent-colonel.

La comanda ISU Alba a fost împuternicit temporar, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de inspector-șef, prim-adjunctul instituției, col. Cornel Oprișa.

Ceremonialul militar de predare – primire a comenzii  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a avut loc în Piața Cetății din Alba Iulia în prezența a zeci de angajați ai ISU Alba.

”Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 9947 din 31 octombrie 2016, domnul colonel Dorel SOFICA, inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al județului Alba, se trece în rezervă la cerere, cu drept de pensie. Prin Ordinul Inspectorului General nr. 2413 din 10 noiembrie 2016, domnul colonel Cornel OPRIȘA se desemnează pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al județului Alba”, a transmis ISU Alba.

[nggallery id=2963]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea