FOTO-VIDEO: Colinde, cântece și dans de Crăciun, în Piața Cetății din Alba Iulia. Trupa ”The Puzzles” și cursanți de la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” au încălzit atmosfera din Parcul Sărbătorilor de Iarnă

concert-targ-craciun-alba-iulia43 Albaiulienii și toți cei care au fost prezenți, sâmbătă seara, în Piața Cetății din Alba Iulia au putut simți mai aproape atmosfera sărbătorii de Crăciun.

Minunatul decor de iarnă din Parcul de Sărbători a fost întregit de un concert de colinde și cântece de iarnă, susținut de interpreți locali îndrăgiți, și de un spectacol de dans tematic, cu Moș Crăciun și ajutoarele lui.

ELIT

concert-targ-craciun-alba-iulia22Pe scena special amenajată din Piața Cetății, au urcat, cu începere de la ora 19.00, un grup de suflători, coordonat de Nicolae Vancu și grupul ”Primavera”, coordonat de Marinela Popa, ambele având în componență cursanți și absolvenți ai claselor de Canto muzică ușoară și Instrumente de suflat, din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. concert-targ-craciun-alba-iulia38

Costumați în Moș Căciun și Crăciunițe au evoluat apoi, tot de la centrul de cultură, elevii de la clasa de dansuri coordonată de Octavia Oprea.

Mihail David - 2020

Seara a continuat cu trupa „The Puzzles”, care a încălzit atmosfera în rândul publicului spectator cu o serie de cântece de sezon.

Evenimentul de sâmbătă a fost organizat de Căsuța din Povești în parteneriat cu  Primăria Municipiului Alba Iulia și face parte din seria evenimentelor pregătite de administrația locală și micii comercianți din parc, înainte de Crăciunul din 21, când Moș Crăciun va sosi cu peste 1000 de cadouri pentru cei mici.

Citiți și Până la “Craciunu’ din 21” cu 1.000 de cadouri și parada Moșului cu spiriduși, soldăței și alte personaje, Parcul sărbătorilor de iarnă din Piața Cetății va fi locul în care se strâng cei mai veseli și frumoși colindători

Vă prezentăm mai jos imagini foto video din cadrul spectacolului:


 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...