FOTO, VIDEO. Circa 70 de persoane protestează la Alba Iulia față de modificările aduse codurilor penale. Ironii la adresa premierului: ”Hehe, orice om îi este frică de penali”

Circa 70 de persoane protestează, miercuri seara, la Alba Iulia, faţă de modificările aduse codurilor penale. Un bărbat ține în mâini o pancartă pe care este scris ”Hehe, orice om îi este frică de penali”, făcând aluzie la o greșeală de exprimare a premierului Viorica Dăncilă.

Protestatarii s-au adunat în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, în fața Prefecturii, nemulțumiți de modificările aduse la codurile penale, care consideră că sunt în favoarea guvernanților.

Oamenii scandează lozinci precum ”Hoții, Hoții”, ”DNA, să vină să vă ia”, ”Justiție, nu corupție”, Dragnea, nu uita, țara asta nu e a ta”, ”PSD, ciuma roșie” și au pancarte cu mesaje precum ”Când nedreptatea devine lege, rezistența devine datorie #văvedem”. ”Decât conduși de hoți, mai bine în stradă toți”, ”Monstruoasa coaliție PSD-ALDE-UDMR”. Un bărbat ține în mâini o pancartă cu mesajul ”Hehe, orice om îi este frică de penali”, ironizând-o astfel pe Viorica Dăncilă care a spus, în urmă cu o lună, ”Orice om îi este frică de o plângere penală”.

Întrebat de ce a ales să protesteze, un tânăr a spus că este nemulțumit, în principal, de modificările aduse la codurile penale.

”Ne nemulțumesc modificările codurilor penale, sunt multe lucruri făcute în favoarea lor, decizia CCR – ordinul pe care l-a dat președintelui pentru revocarea șefei DNA – cu care nu sunt de acord, pentru că vor revocarea pentru a-și duce planul la bun sfârșit, să scape Dragnea și Tăriceanu de dosare. Din câte am înțeles vor să-l suspende pe președinte, să treacă legile Justiției, cu care nu sunt de acord”, a spus acesta.

La protest participă tineri și vârstnici, iar o parte dintre protestatari și-au adus și copiii.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Unu din Alba 21 iunie 2018 at 8:52

Oameni care nu au de lucru acasa. Mergeti ma la munca nu in strada

#insist #samapishpe #rezist 21 iunie 2018 at 9:43

Puneti mana si cititi modificarile la codul penal, ca pe majoritatea dintre voi va stiu a fi oameni cu scoala (exceptand pensionarul din poza care dupa „mecla” afisata pun pariu ca nu stie de ce sa afla acolo)… Daca si sa cititi va este lene mai bine EMIGRATI ! Sau poate ati fost scosi cu forta acolo? Observ unele „personaje cu epoleti” care lucreaza la rcs/rds si altele care „presteaza” la vre-o doua firmulite de doi bani, care mimeaza programarea.

robespierre 21 iunie 2018 at 10:50

sunteti penibili si… grasi

pedelistul ...liberal 21 iunie 2018 at 11:31

Numa` …70 ? In orasu` lu` Hava -bacsy ? Rusine bre ! Sau gatat …banii pt…”suptinere” ? Trebuiau sa fie vreo 7000 ! Ori …mai bine , vreo….70.000 !

?? 21 iunie 2018 at 17:03

Atentie, penali sunt si aia carora justitia le-a confiscat casele dobindite ilegal !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...