Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO| Cetățean francez, electrocutat în gara din Aiud, după ce s-a urcat pe un vagon să își facă un selfie. Victima este în stare gravă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cetățean francez, electrocutat în gara din Aiud, după ce s-a urcat pe un vagon să își facă un selfie. Victima este în stare gravă

Detasamentul de pompieri Aiud intervine cu în gara din Aiud pentru gasirea unei persoane electrocutate.

Persoana a fost găsită în stare critică, electrocutată, după ce s-a urcat pe un vagon.

Din primele informații victima este un cetățean francez care s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon. Face parte dintr-un grup de tineri veniți la un simpozion internațional.

Update 1:
După sosirea fortelor de interventie la fața loclului s-a constatat că victima se află intr-o stare critică cu arsuri de gradul II si III si traumatism cranio cerebral deschis.

Victima a fost transportată la spital.

YouTube video

Update 2:

Din informațiile obținute de reporterul ziarulunirea.ro de la fața locului se pare că victima s-a urcat pe un vagon (foto) al unui tren marfar care transporta cereale spre Curtici.

YouTube video

Update 3:

”Cetățeanul francez are 18 ani, iar din câte spun prietenii lui s-ar fi urcat pe vagon să facă o poză (un selfie). Victima a fost electocutată și aruncată de pe tren (n.n. vagonul de cereale din imagini) între șinele de cale ferată.

La o evaluare primară, victima prezintă mai multe traumatisme craniene și arsuri pe circa 50% din suprafața corpului”

La fața locului au intervenit 7 subofițeri, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

YouTube video

Update 4: Potrivit medicului de gardă de la spital, cetățeanul francez a fost adus la spitalul din Aiud în jurul orei 00:05 de către un echipaj SMURD. Victima prezintă arsuri de gradul II și III pe circa 60% din corp, o plagă și o contuzie la nivelul regiunii frontale.

Pacientul este conștient și i s-a acordat primul ajutor, după care s-a luat legătura cu Spitalul de Arși din București care a recomandat să fie transportat momentant la UPU Alba, iar ulterior în capitală.

Potrivit declarației medicului, leziunile nu sunt foarte grave încât să îi pună imediat viața în pericol, dar arsura este pe o suprafața mare a corpului și urmează să fie tratată la un spital de specialitate.

Update 5: Victima a fost tranferată de la spitalul din Aiud la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

YouTube video

[nggallery id=7345]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România În data de 16.03.2024, la Liceul Teologic Romano-Catolic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” Alba Iulia, s-au desfășurat etapele județene ale OLIMPIADEI de RELIGIE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea