Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Cetatea Alba Carolina transformată în loc de basm: Spectacole de teatru, păpuși gigant, actori pe picioroange, ateliere la 70 de ani de „Prichindel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cetatea Alba Carolina transformată în loc de basm: Spectacole de teatru, păpuși gigant, actori pe picioroange, ateliere, la 70 de ani de „Prichindel”

Duminică, 4 septembrie, esplanada din fața Catedralei Romano-Catolice din Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un târâm de basm, spre bucuria copiiilor de toate vârstele.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, sărbătorește alături de cei mici și mari, 70 de ani de povești frumoase pentru prichindei.

YouTube video

Albaiulienii și turiștii se pot bucura de spectacole de teatru, păpuși gigant, actori pe picioroange, ateliere, baloane de săpun și multe alte surprize, până seara la ora 19.

„70 de ani de la înființarea Teatrului de Păpuși „Prichindel”, o aniversare pe care ne-am dorit să o avem împreună cu publicul nostru drag, copii, părinți, bunici. Începând de la ora 11.00 până diseară la ora 19.00, când va fi ultimul spectacol, vă așteptăm aici pe esplanada din fața Catedralei Romano-Catolice să ne bucurăm împreună de această aniversare”, a transmis managerul Teatrului „Prichindel”, actriţa Ioana Bogăţan.

YouTube video

„70 de ani de la înființarea Teatrului de Păpuși „Prichindel”, o instituție extraordinară de care Alba Iulia este legată indisolubil. Dacă în acei tulburi ani ’50 s-au putut pune bazele acestui teatru de păpuși va trebui ca și noi să mai creăm instituții de cultură în municipiu. Îi felicităm și le mulțumim că ne lasă să ne bucurăm de fiecare secundă a muncii lor”, a spus primarul Gabriel Pleșa.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-masa la Șard, la un utilaj agricol. Intervin pompierii din Alba Iulia, cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE FOTO ACCIDENT rutier pe autostrada A10, km 50: Două mașini s-au ciocnit pe sensul Aiud-Turda   Detasamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea