Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Centrul de estetică ”La Femme Jolie” din Alba Iulia, dotat cu cel mai performant laser la nivel mondial pentru epilare definitivă. Cum funcționează

Alexandra Mates

Publicat

în

Reprezentantele sexului frumos din județul Alba, și nu numai, care vor să-și îmbunătățească aspectul fizic și sunt interesate să scape definitiv de părul inestetic de pe orice parte a corpului, au acum la dispoziție un centru unde își pot transpune idealurile în plan real cu ajutorul celor mai performante aparate noninvazive din industria frumuseții.

Este vorba despre ”La femme Jolie” din Alba Iulia, un centru de estetică facială și corporală modern și foarte cochet, care, de curând, și-a îmbogățit aparatura de ultimă generație cu un echipament revoluționar în epilare definitivă – Soprano Ice.

Tratamentul de epilare definitivă cu aparatul Soprano Ice de la firma Alma Laser, lider pe piața mondială în aparatură estetică medicală la această oră, se bazează pe lumină laser, ţintind distrugerea tuturor tipurilor de fire de păr.

Aparatul este utilizat de experți în clinici renumite din întreaga lume, reprezentând o nouă eră în domeniul laserelor pentru îndepărtarea părului nedorit. Încorporând mai multe lungimi de undă și tehnologii, Soprano Ice îți permite să tratezi o varietate extinsă de tipologii de pacienți și fototipuri, inclusiv pe pielea bronzată, repede și fără durere, în orice perioadă a anului.

Lumina este transmisă prin laser către rădăcina firului de păr și încălzită până la 70 de grade celsius. Raza laser emisă este absorbită de melanină, pigmentul care dă culoare firului de păr, ceea ce determină distrugerea rădăcinii firului de păr, împiedicând astfel posibilitatea de regenerare a foliculului. În urma acțiunii laserului, pielea nu are deloc de suferit, indiferent cât de sensibilă ar fi zona tratată, fiind exclus riscul de arsuri sau iritații.

Rezultatele se văd de la primele şedinţe şi se păstrează timp îndelungat, iar sistemul de răcire integrat face din epilarea cu Soprano Ice o procedură sigură şi comfortabilă.

Tratamentul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Deci și domnii care își doresc să scape de firele de păr de pe anumite zone ale corpului, și nu vor să mai fie chinuiți în saloanele de înfrumusețare, acum pot încerca acest lucru. Epilarea definitivă se poate face și în zona feței, pentru conturarea sprâncenelor, pe piept, pe spate, în nas sau urechi.

Aparatul a fost prezentat și testat live, zilele trecute, în cadrul centrului ”La Femme Jolie” de către un reprezentant în România Alma Laser. Potrivit acestuia, pentru ca epilarea să fie eficientă, o persoană are nevoie de minim 6 ședințe (deoarece firele de păr cresc în etape diferite), în funcţie de zona vizată.

”Soprano Ice este cel mai premiat echipament când vine vorba de epilare definitivă cu laser. O odvedesc premiile obținute. Începând din 2015 și până în prezent a fost aparatul numărul unu premiat pentru epilare definitivă. De asemenea, este singurul echipament existent în momentul de față pe piață care nu a avut niciun efect secundar, nicio arsură, absolut nimic. Este foarte sigur”, a declarat reprezentantul Alma Laser.

”La Femme Jolie” este situat în Alba Iulia, pe Calea Moților, nr. 160 A. Pentru cei care doresc să obțină mai multe informații despre tratamentele oferite sau cei care vor să-și facă deja o programare, punem la dispoziție numărul de telefon: 0773 718453. De asemenea, puteți urmări activitatea centrului pe pagina de facebook ”La femme jolie Centru de estetică facială și corporală” – AICI.

 [nggallery id=5210]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea