FOTO VIDEO| Cățeluș lovit de un șofer necunoscut pe stradea Horea, dus de urgență la veterinar. ,,Am ieșit din casa și era întins pe jos. Plângea foarte tare”

Paul Voicu - Primar 2020

În imaginile triste care sunt rezultatul unei barbarii rare se poate observa cum un pui de cățel a trebuit să fie transportat la veterinar, după ce a fost lovit de o mașină pe strada pe strada Horea.

Chinuindu-se groaznic și zbatându-se pentru a supraviețui, acest biet suflet nu s-ar fi aflat în această ipostază, dacă șoferul responsabil pentru această faptă s-ar fi supus regulamentului rutier și ar fi adoptat o viteză optimă pentru a frâna în siguranță, scrie ocnamuresinfo.ro

ELIT

,,Au lovit un biet animăluț. Am dus cățelușul la veterinar (e pui de caine), iar veterinarul a zis că șansele sunt slabe. Am ieșit din casă și era întins pe jos și plângea foarte tare. Cățelușul e la veterinar acum. Aștept vesti de la el și suport eu toate costurile.”

Acestea au fost vorbele pline de indignare și de dezgust a unei femei care a găsit bietul suflet chinuit, furioasă că făptașul necunoscut de asemenea a și gonit cu mașina sa, după ce fapta s-a petrecut.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...