FOTO, VIDEO: Bucurie imensă în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a sărbătorit cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv în stil de mare campioană! Astăzi, „Seara Campioanelor”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Volei Alba Blaj campioana 106 „Finala” finalei din „Mica Romă” a însemnat o zi de poveste pentru Volei Alba Blaj care a tranşat în stil de mare campioană soarta titlului, ce rămâne în Alba. În meciul decisiv pentru titlul s-a dovedit că voleiul este o adevărată religie sala fiind arhiplină cu două ore înaintea debutului unui joc ce va rămâne reper peste ani.

Astăzi, de la ora 19.00, în Parcul „Avram Iancu”, va fi o manifestare de suflet „Seara Campioanelor”, prilej cu care eroinele ce domină voleiul feminin autohton vor prezenta trofeul.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În video ce urmează, am surprins parte din fericirea generală, iscată după ce Blajul şi-a trecut în cont al doilea titlu consecutiv şi şi-a menţinut pe frunte coroana de regină.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În Sala „Timotei Cipariu” am trăit un meci de poveste, într-o atmosferă de de senzaţie, incredibilă, fetele conduse de magicianul Darko Zakoc fiind efectiv purtate spre o măreaţă victorie de un public nebun, ce a trăit la cote înalte fiecare minge, respirând voleiul la cote înalte.

Alba se mândreşte cu Volei Alba Blaj, iar fiesta declanşată după adjudecarea titlului şi parafarea unei imense performanţe a adus o adevărată sărbătoare, campioanele prezentându-şi trofeul în faţa fanilor aflaţi în extaz.

 

Dan HENEGAR