Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: bucuria promovării pentru Mureşul Vinţu de Jos | În turul campionatului Ligii a 3-a, buget de 100.000 de euro dinspre Consiliul local

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

baraj Muresul Ludus - Muresul Vintu 115După promovarea istorică în Liga a 3-a, urmează mâine, o altă zi importantă pentru echipa de fotbal Mureşul Vinţu de Jos. Joi, 27 iunie este programată şedinţa Consiliului local, în care principalul punct pe ordinea de zi este aprobarea bugetului pentru formaţia din localitate, ce va debuta în această toamnă în eşalonul terţ.

Surse apropiate clubului susţin că pentru turul campionatului solicitarea financiară s-ar îndrepta spre suma de 100.000 de euro, bani alocaţi exclusiv din fondurile publice, de către Primăria Vinţu de Jos, principala susţinătoare a echipei, la care s-ar mai adăuga şi fonduri venite dinspre sponsori. Mureşul Vinţu de Jos a reuşit a 5-a promovare consecutivă a judeţului Alba în Liga a 3-a, la Luduş impunându-se categoric în returul barajului de promovare, scor 3-0.

Mai jos, manifestarea de bucurie a jucătorilor, alături de suporterii din Vinţu de Jos

*Fiesta la Vințu de Jos!

După fluierul de final, vințenii s-au descătușat pe gazon. Fotbaliștii s-au bucurat în zona tribunei cu suporterii veniți din Alba, s-au urcat pe garduri pentru a sărbători cu fanii aflați în culmea fericirii, iar Dan Mănăilă a procurat un steag pe care l-a fluturat pe gazon. Momentul culminant al fiestei a fost acela în care președintele onorific Valentin Groza, sărbătoritul zilei (a împlinit sâmbătă 41 de ani) a fost prins în hora bucuriei, alături de jucători și oficiali. În tur, vințenii au câștigat la limită, 1-0, acasă, iar la Luduş au parafat o promovare istorică.

Urmează alte momente de euforie ale jucătorilor lui Dan Mănăilă, alături de oficialii Mureşului Vinţu.

Mureşul Vinţu de Jos a recuparat un ecart de 7 puncte la mijlocul turului, fiind invincibilă sub comanda lui Dan Mănăilă, promovarea în Liga a 3-a fiind „cireaşa” de pe tortul unui an perfect.

[nggallery id=2356]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea