Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Bradul IMENS pentru Târgul de Crăciun din Alba Iulia a ajuns în oraș: Câți metri măsoară acesta și când va fi instalat complet

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Bradul IMENS pentru Târgul de Crăciun din Alba Iulia a ajuns în oraș: Câți metri măsoară acesta și când va fi instalat complet

Bradul care va fi instalat la Târgul de Crăciun din municipiul Alba Iulia, programat să se deschidă oficial în cursul zilei de mâine, 6 decembrie, a ajuns astăzi în orașul nostru.

Acesta este natural și măsoară peste 15 metri. Tot în cursul zilei de astăzi au ajuns și nelipsitele căsuțe, care vor fi pline de suveniruri și bunătăți.

În ceea ce privește târgul de Crăciun care se ține în fiecare an în municipiul Alba Iulia, primarul Gabriel Pleșa a venit cu o serie de informații la sfârșitul lunii octombrie.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

„Târgul Sărbătorilor de Iarnă va fi într-un nou format în acest an și credem că va fi surpriză plăcută pentru albaiulieni, pentru că va fi din nou în latura de Vest, va avea toate ingredientele cum ar fi patinoar și locuri de distracție pentru copii, dar și un nou aranjament al luminilor și al căsuțelor celor care oferă bunătăți și dulciuri celor care vin acolo.

Citește și: Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului

Cred că va fi o surpriză plăcută, încercăm să îl deschidem undeva în jurul datei de 6 decembrie, ziua Sfântului Nicolae și sigur va ține până după sfârșitul vacanței elevilor”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, pentru ziarulunirea.ro, în urmă cu câteva luni.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Pe lângă târgul de Crăciun din Alba Iulia, alte orașe mai mari și-au arătat interesul pentru a continua această tradiție frumoasă de iarnă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea