Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO: Balul bobocilor 2018, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Beteag Antonia și Szocs Paul, Miss și Mister Boboc 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul Bobocilor 2018 organizat de studenții de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-a desfășurat joi, 22 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Beteag Antonia și Szocs Paul au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 5 perechi de boboci, iar competiţia s-a desfășurat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Tema din acest an a fost „100 de umbre ale Istoriei”, iar în cele cinci probe de concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea.

https://www.youtube.com/watch?v=EEuytb2wNDA

Pe lângă prezentare și cultură generală, bobocii au avut și o probă de dans, proba de aptitudini și o probă surpriză.

https://www.youtube.com/watch?v=LTjT_IbIzoQ

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Beteag Antonia și Szocs Paul.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Goiceanu Fabiana și Cândroiu Alexandru au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Balul Bobocilor organizat de Liga Studenţilor din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, surprinde și în acest an cu o temă interesantă: „100 de umbre ale Istoriei”.

Spectacolul a fost pus în scenă atât de noii membri LSUA cât și de cei veterani. Evenimentul a avut și un invitat special și un afterparty care s-a ținut în club Stage, unde atmosfera a fost întreținută de către DJ Jonnessey și Aner.

[nggallery id=6449]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 14-20 IUNIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 14-20 IUNIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Bikeriders / The Bikeriders: Clubul Vandalilor Avanpremiera Regia: Jeff Nichols Cu: Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy Gen Film: Crima, Mister Durată: 121 min Rating: N 15 În urma unei întâlniri întâmplătoare, încăpățânata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea