FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul I: Circulația mutată la Valea Orzii și la Limba, în apropierea podului de peste râul Mureș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Se lucrează în continuare pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, care are 17 kilometri și se întinde de la Alba Iulia la Sebeș. La Valea Orzii e aproape finalizată culeea de pe partea stângă, și a fost mutată circulația întrucât probabil foarte curând vor începe să lucreze la culeea de pe partea dreaptă.

Citește și:  VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1/ Stadiul lucrărilor la sfârșitul lunii mai 2018

USR - Alegeri parlamentare 2020

Situația ”caselor problemă” rămâne din păcate neschimbată, antreprenorul neefectuând de multă vreme lucrări aici.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În zona Limba, la capătul dintre Sebeș al viitorului pod peste râul Mureș, au fost terminate cele două culee, s-a asfaltat și s-a mutat circulația din nou pe vechiul drum. Tot la podul peste Râul Mureș au fost descoperiți viitorii stâlpi, ultimii patru, și s-a reluat lansarea de grinzi. Erau montate doar 2-3 grinzi nou.

La viitorul pod peste râul Ampoi nu s-a început nici acum turnarea plăcii de suprabetonare.

Citește și: Autostrada Sebeș Turda, loturile 3 și 4, o nouă amânare

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419