FOTO/ VIDEO/ Autostrada Sebeș – Turda, Lotul 1: Stadiul lucrărilor la podurile peste râurile Sebeș și Mureș

Autostrada Sebeș – Turda, Lotul 1: Stadiul lucrărilor la podurile peste râurile Sebeș și Mureș.

Citește și: FOTO/VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, Pârâul Iovului. Lucrările înaintează ”timid”, chiar dacă mai multe utilaje sunt detașate în zonă

ELIT

Sâmbătă, 10 martie, în zona viitorului pod peste râul Sebeș era o activitate intensă. Două echipe de muncitori lucrau, cu mai multe utiliaje, în partea dinspre Lancrăm, la armăturile capului de pod, respectiv spre Oarda, unde se turna beton la o pilă, la unul dintre ultimii doi piloni care mai trebuie finalizați la acest pod.

La Valea Orzii nu erau echipe la lucru iar casa aflată pe traseul autostrăzii și care a fost expropriată, nu a fost încă demolată.

Citește și: FOTO/VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – A fost pusă prima grindă cu lansatorul de grinzi la podul peste râul Mureș

În a treia zonă, la viitorul pod peste râul Mureș, în partea dinspre localitatea Limba se fora la ultimii 2 piloni de pe mal, iar pe partea dinspre Alba Iulia se lucra la piloni.

În apropierea viitorului nod rutier Alba Iulia Sud s-a continuat să se lanseze grinzi – se văd deja instalate 5 grinzi între primii piloni. Mai mult decât atât, a fost prinsă și prima grindă, între următorii doi piloni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...