FOTO/VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, Pârâul Iovului. Lucrările înaintează ”timid”, chiar dacă mai multe utilaje sunt detașate în zonă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Câteva imagini și o scurtă filmare aeriană cu zona nodului Alba Iulia Nord (zona Pârâul Iovului), parte din lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda (constructor Impresa Pizzarotti), prezintă stadiul lucrărilor pe acest segment, la începutul lunii martie. 

Așa cum se poate observa din imagini, stadiul este încă unul incipient, dar timid, constructorul încearcă să recupereze întârzierile dacă vrem să circulăm pe acest tronson până la final de 2019.

ELIT

Citește și: FOTO/VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – Stadiul lucrărilor la sfrâșitul lunii februarie

Secțiunea aceasta, la nord de Alba Iulia, prezintă provocări tehnologice demne de luat în seamă: un versant instabil care trebuie consolidat, pasaj A10 peste DN1, un alt pasaj A10 peste calea ferată, la care se adaugă relocarea DN1. Diferența de nivel (din deal până la DJ107, la est de oraș) este consistentă și structurile impresionante amintite sunt departe de a prinde formă în teren.

Pe lotul 1, Sebeş – Pârâul Iovului, în lungime de 17 km, constructorii au întâmpinat cele mai multe şi grele probleme, legate atât de traseu cât mai ales de nodurile rutiere, 3 la număr, unul la Sebeş şi două la Alba Iulia (la intrare şi la ieşire), care trebuie să asigure accesul celor două municipii la noua şi moderna arteră de circulaţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Goe 10 martie 2018 at 6:53

Nu mi se pare deloc simplu ce e de facut aici. Si ma astept ca va trebui relocata si LEA. Poate spre sfarsitul lui 2019 sa fie gata.

Comentariile sunt oprite