Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Aseară, la Zlatna, concert interactiv ”Gospel Night 2015” al grupului ”Virginia State Gospel Chorale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aseară, începând de la ora 18.00, orașul Zlatna a avut marea onoare de a găzdui și oferi spectatorilor un concert de muzică gospel, fiind după Brașov, Alba Iulia și Cluj Napoca, ultimul oraș din România care a făcut parte din turneul ”Gospel Night” al renumitului grup ”Virginia State Gospel Chorale”.

concert Zlatna054De-a lungul timpului, acest grup a câștigat mai multe premii la diferite concursuri și festivaluri, a susținut turnee în America și Europa, a cântat pentru Papă la Vatican, iar anul acesta va participa la un concert de Crăciun, la Roma, ce va transmis în întreaga lume de televiziunea publică italiană.

Spectacolul s-a desfășurat în Sala Ampelum, o fostă cantină renovată și transformată în sală de evenimente de administrația publică din localitate, aceasta umplându-se cu oameni de toate vârstele care au venit să asiste la recitalul celor 35 de artiști ai grup din Statele Unite ale Americii.

În timpul desfășurării, concertul a devenit interactiv, Sir Perry Evans și J. David Bratton – un gigant al muzicii gospel, în calitate de invitat special în turneul din România, antrenând copiii să urce pe scenă și să danseze, iar pe spectatori să cânte în cor și chiar individual versuri și refrenuri ale unor celebre ”imnuri” dedicate dragostei și speranței precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace”. Publicul a apreciat această inițiativă și a colaborat cu artiștii, cântând, întrând în ritm și fiind fascinat de prestația scenică a grupului, iar la sfârșit i-a aplaudat îndelung.

Spectacolul a fost oferit gratuit tuturor de către Consiliul Local și Primăria Zlatna, iar la sfârșit, primarul Silviu Ponoran a mulțumit artiștilor cu voci divine și întregii echipe, a oferit trandafiri tuturor femeilor din grup și o diplomă, în semn de onoare pentru concertul oferit și că sunt pentru prima dată aici. Edilul a precizat că orașul Zlatna renaște ca pasărea Phoenix din cenușă, spectacolul oferit este un început în acest post al Crăciunului, iar anul viitor aici vor avea loc mai multe festivaluri și concerte la care toți sunt invitați.

Ovidiu Culda

[nggallery id=1402]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 37 de ani din Sebeș: Și-a agresat iubita în propria ei locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 37 de ani din Sebeș: Și-a agresat iubita în locuința proprie La data de 4 decembrie 2023, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie de 41 de ani, din municipiul Sebeș, cu privire la faptul că a fost agresată de concubinul său. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare