Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Aproape 70 de AMENZI și 30 de certificate de înmatriculare RETRASE, în urma unei acțiuni a IPJ Alba și RAR, pentru mașini care nu îndeplinesc condiţiile tehnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii rutieri din Alba, împreună cu RAR- ul, au organizat o amplă acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră și depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice.

Au fost controlate 76 de autovehicule, aplicate 68 de amenzi și retrase 30 de certificate de înmatriculare.

În perioada 25 – 26 mai 2021, polițiștii Serviciului Rutier Alba, împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român, au organizat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

YouTube video

Cu ocazia acestei acțiuni, au fost controlate 76 de autovehicule și au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, din care 10 pentru anvelope neomologate, 7 pentru instalații de iluminare neomologate, 4 pentru defecțiuni majore la mecanismul de direcție și una pentru defecțiuni majore la sistemul de frânare.

Patruzeci și șase de sancțiuni au fost aplicate pentru alte tipuri de defecțiuni tehnice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea