Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| APEL UMANITAR pentru vârstnicii din Cheile Râmețului: Trăiesc în întuneric și uneori nu au nici ce mânca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doar câteva zile ne mai despart de sărbătoarea Nașterii Domnului, dar sunt locuri în România în care sania lui Moș Crăciun ajunge mai greu. Sau, uneori, nu ajunge deloc.

Cine nu are bătrâni, să-și cumpere – spune o vorbă veche, iar în spatele acestor cuvinte, se ascunde un mare tâlc, pentru că, de cele mai multe ori, bătrânii sunt o comoară la casa omului, având o viață în urmă, o experiență trăită în alte vremuri, un calm al lor, o înțelepciune la care tinerii sau adulții nu au ajuns încă.

YouTube video

Chiar dacă vârsta e doar un număr pentru unii dintre noi, sunt o mulțime de vârstnici în România pe umerii cărora atârnă greu anii, care nu au pe nimeni, care sunt bolnavi, abia se pot mișca, sunt priviți ca o piedică și de aceea se simt inutili și îi doare.

YouTube video

Mai mulți familii vulnerabile, bătrâni singuri, din zona Întregalde – Cheile Râmețului se luptă zilnic cu singurătatea, boala și izolarea.

YouTube video

În pragul Crăciunului le putem dărui și noi bătrâneți frumoase contribuind fiecare cu puțin pentru a le lumina sărbătorile și a le aduce bucurie.

YouTube video

Cei mai mulți bătrâni din Cheile Râmețului trăiesc fără nici un ajutor. Unii dintre ei, nu au nici curent.

Bunicii au nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte călduroase, plapumi, pături, perne, lenjerii de pat, dar și alimente. Trăiesc în întuneric și uneori nu au nici ce mânca.

Persoanele care vor să dea o mână de ajutor bătrâneilor pot suna la numărul de telefon 0753.467.330.

[nggallery id=8069]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea