Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| APEL UMANITAR pentru o familie din Dealul Geoagiului: Patru oameni trăiesc într-o singură cameră și nu au nici un venit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiul la români este ca de Crăciun să avem masa îmbelșugată cu toate bunătățile, dar sunt și multe familii sărace cu mulți copii ce locuiesc în sate în condiții grele de trăi și nu reușesc să ofere copiilor decât minimul necesar și acesta destul de greu.

Este și cazul unei familii din Dealul Geoagiului. Familia Harbea este formată din 4 membrii care locuiesc într-o singură cameră și nu au nici un venit.

Cei doi copii au nevoie de haine și încălțăminte pe care părinții nu-și permit să le cumoere. Mădălina are 15 ani și mărimea la haine M, 1,70 m înălțime și la încălțăminte 40. Fratele ei, Claudiu, are 16 ani, 1,75 m înălțime, mărimea la haine M și încălțăminte 43.

Familia ar mai avea nevoie de mobilă, o mașină de spălat, telefon, lenjerii de pat, plapumă, pături, îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente.

Orice ajutor este bine venit, iar cei care doresc să dea o mână de ajutor, pot suna la numărul la numărul de teledon 0753.467.330.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Alba Mall, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la cinematograful din Alba Mall, din Alba Iulia Teatru la Cinema are plăcerea să anunțe că duminică, 10 decembrie, de la ora 11:30, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, ÎN […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare