Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Alessia se va putea trata! Mama sa, în lacrimi după ce suma de 2,5 milioane de dolari a fost strânsă în doar 12 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, a fost anunțată reușita campaniei de strângere de fonduri pentru Allessia, o fetiță din județul Alba care a fost diagnosticată cu Amiotrofie Spinală Musculară.

,,Am reușit
Împreună am strâns 2.500.000 dolari în doar 12 săptămâni!
Tu, om frumos, ai salvat viața Alessiei! Tu, cel care ai donat, ai participat la tombole și licitații, ai distribuit, ai cerut ajutorul celor din jur, ai organizat și participat la târguri sau alte evenimente, tu cel care ai răspuns la provocările din grup, ai cumparat din grup, ai dat like-uri, ai invitat prieteni la noi in grup…tu, ai indeplinit aceasta minune pentru Alessia!
Mulțumim tuturor companiilor care s-au alăturat luptei pentru Alessia și tuturor persoanelor publice care ne-au ajutat cu promovarea cazului.

https://www.facebook.com/100051883074037/videos/171363784603056/

Ii mulțumim doamnei Verginia Vîntu, mama Alexei (fetița din Republica Moldova care a câștigat Zolgensma la tombola Novartis) care a donat de mai multe ori în ultimele săptămâni, suma totală primită de la Alexa ajungând la 148.000 dolari.

Felicitări tuturor!!!
Suntem o forță de neoprit!

Alessia va merge la tratament în Budapesta iar noi ne vom bucura de fiecare reușită a ei. O vom însoți pas cu pas în procesul de recuperare și vom fi aici, pentru a ne oferi ajutorul atunci cand va avea nevoie.

Alessia, te iubim și îți dorim o copilărie minunată alături de mămica ta! Îți dorim să te recuperezi repede și ușor și așteptăm să te întorci la noi în grup sa ne bucuri cu evoluția ta.
Acest grup își continuă misiunea pentru un alt copil diagnosticat cu SMA1, revenim în scurt timp cu postarea de prezentare.

În grup, nu se schimbă nimic. Toate licitatiile, tombolele și donațiile merg mai departe cu plata în conturile “ Asociatiei pentru Micutul Noel” iar începând din acest moment, bănuții se strâng pentru următorul caz.
Vă mulțumim și vă rugăm să păstrăm acest grup unit și puternic.”

Astfel, micuța se va putea bucura în sfârșit de o viață mai normală, datorită ajutorului acordat de toți cei care au participat la campania de strângere de fonduri.

UPDATE: Banii strânși pentru Alessia vor fi folosiți pentru un băiețel întrucât fetița a avut norocul să fie extrasă la loteria organizată de producătorul Novartis și va primi tratamentul gratuit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea