Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO – VIDEO | Alba Iulia : Cu gunoiul sub nas. Container plin ochi la doar 3 metri de intrarea într-un bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO – VIDEO | Alba Iulia : Cu gunoiul sub nas. Container plin ochi la doar 3 metri de intrarea într-un bloc

Blocul 35 situat pe Bulevardul Transilvaniei din Municipiul Alba Iulia s-a aflat până de curând într-un proces de anvelopare. Am utilizat expresia „s-a aflat” fiindcă nu este clar dacă lucrările au fost finalizate, sau muncitorii se află în „concediu”. Astăzi, 17.06.2021, în jurul orei 13:00, pe șantier nu se afla nici măcar un muncitor.

În cadrul șantierului pentru deșeurile inerte provenite din lucrările de anvelopare a fost solicitat societății ce operează serviciul de salubrizare un container pentru deșeuri interte, fapt ce ar fi fost normal și în conformitate cu normele impuse, dacă acesta nu s-ar fi transformat într-un veritabil depozit de gunoaie menajere și inerte la nici trei metri de intrarea în blocul 35.

Cetățenii ce locuiesc în blocul 35, dar și în blocurile din apropiere, sunt nevoiți să suporte mirosul gunoaielor ce s-au strâns în containerul de inerte și stau cu acestea la propriu sub nas, dată fiind distanța extrem de mică dintre intrarea în blocul 35 și locul unde containerul pentru inerte a fost plasat.

YouTube video

Deopotrivă este de menționat faptul că acest container de inerte se află și în resposanbilitatea firmei ce s-a angajat să presteze lucrările de anvelopare a blocului 35 și nu se cunoaște cu certitudine dacă aceasta a solicitat ridicarea acestuia, sau dacă o solicitare a fost transmisă firmei responsabilă cu ridicare deșeurilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea