Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO/VIDEO: Aiudeanul Cătălin Milea a filmat alături de Mihai Trăistariu o emisiune pentru Crăciun și Revelion. Ce surprize muzicale mai pregătește cântărețul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanul Cătălin Milea, cunoscut și cu numele de Paulo, revine pe scena muzicală în curând, spre bucuria fanilor și a susținătorilor săi. Deși absent în ultima vreme, probabil și din cauza pandemiei, cântărețul s-a pus serios pe treabă și a pregătit mai multe surprize pentru finalul de an.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, Cătălin a filmat recent la București pentru postul de televiziune Orizont TV, în compania lui Mihai Trăistariu, care este gazda unei emisiuni ce va fi difuzată de Crăciun și Revelion.

YouTube video

”Pentru mine a fost ceva unic, nu visam niciodată să filmez pentru un post de televiziune!”, a declarat entuziasmat Paulo.

Acesta ne-a mai mărturisit că urmează să scoată și o piesă nouă cu ajutorul lui Andy Ghisou, în limba spaniolă: ”Vreau să-i mulțumesc din tot sufletul acestei persoane dragi, cu un suflet foarte mare pentru tot ce a făcut pentru mine și face în continuare, dar și tuturor sponsorilor care mi-au fost alături de când am început!”, transmite aiudeanul.

Și pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, Cătălin are și un mesaj pentru toți cei care îi ascultă muzica și nu numai: ”Niciodată să nu renunțați la visul vostru, într-o zi porțiile pe care vi le doriți vi se vor deschide! Doamne ajută la toată lumea să-și îndeplinească visul și să ajungă acolo unde își dorește! În curând voi reveni cu noi surprize frumoase!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea