Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Acțiune de verificare în Alba Iulia a respectării măsurii de interdicție a circulației persoanelor în afara locuinței, în intervalul 23:00-05:00. ,,Vom fi la datorie în fiecare noapte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a organizat în cursul serii de 9 noiembrie, în jurul orei 23:00 în Municipiul Alba Iulia, o acțiune de verificare a respectării măsurilor prevăzute de Hotărârea Guvernului nr. 935 din 2020. 

,,Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus, echipajele de Poliție, Poliția Locală și Jandarmerie aflate în serviciu pe raza județului Alba verifică modul de respectare a interdicției de circulație a persoanelor aflate în afara locuinței în intervalul 23:00-05:00.

YouTube video

Reamintim că este permisă circulația persoanelor în intervalul mai sus precizat, doar cu anumite excepții care sunt strict prevăzute în noua legislație. În continuare, vom fi la datorie în fiecare noapte și vom monitoriza modul de respectare a noilor prevederi”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

YouTube video

Această acțiune a fost organizată pe Calea Moților din Alba Iulia, un drum intens circulat al Municipiului nostru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea