FOTO, VIDEO| Acțiune de verificare în Alba Iulia a respectării măsurii de interdicție a circulației persoanelor în afara locuinței, în intervalul 23:00-05:00. ,,Vom fi la datorie în fiecare noapte”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a organizat în cursul serii de 9 noiembrie, în jurul orei 23:00 în Municipiul Alba Iulia, o acțiune de verificare a respectării măsurilor prevăzute de Hotărârea Guvernului nr. 935 din 2020. 

,,Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus, echipajele de Poliție, Poliția Locală și Jandarmerie aflate în serviciu pe raza județului Alba verifică modul de respectare a interdicției de circulație a persoanelor aflate în afara locuinței în intervalul 23:00-05:00.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Reamintim că este permisă circulația persoanelor în intervalul mai sus precizat, doar cu anumite excepții care sunt strict prevăzute în noua legislație. În continuare, vom fi la datorie în fiecare noapte și vom monitoriza modul de respectare a noilor prevederi”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Această acțiune a fost organizată pe Calea Moților din Alba Iulia, un drum intens circulat al Municipiului nostru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419