Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| ACCIDENT TERIBIL în județul Cluj: 8 răniți după ce un microbuz a fost lovit de tren. A fost activat PLANUL ROȘU

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT TERIBIL în județul Cluj: 8 răniți după ce un microbuz a fost lovit de tren. A fost activat PLANUL ROȘU

Un accident feroviar extrem de grav s-a produs luni, 16 august, pe un drum comunal dintr-o localitate din județul Cluj. Un microbuz a fost lovit în plin de un tren, iar opt oameni au fost răniți. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Conform reprezentantilor IPJ Cluj din primele date evenimentul a avut loc pe un drum comunal (DC3 – Urișor-Dej), la o trecere la nivel cu calea ferată nemarcată.

YouTube video

Impactul s-a produs la pasajul de cale ferată, din localitatea Urișor, comuna Cășeiu, între un microbuz și trenul regio expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Conform primelor date, 8 persoane, pasagere în microbuz, sunt rănite. Soferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Din primele cercetări reiese că au fost 10 persoane in dubă. Șoferul este în stare bună, nu a necesitat îngrijiri medicale, iar în acest moment este la Poliție pentru audieri. Până În acest moment au fost transportate 8 victime la spital.

O fetiță de 13 ani, stabila, conștiență, a fost transportată cu elicopterul la UPU Cluj.

Sursa: facebook – INFO TRAFIC jud. CLUJ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea