FOTO, VIDEO| Accident rutier GRAV pe DN 66: Un bărbat încarcerat și alte două persoane rănite după impactul dintre un autoturism, o autoutilitară şi un autotren

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un accident rutier cu 3 răniţi a avut loc luni, în jurul orei 11.00, pe DN 66, în localitatea Băniţa, după impactul dintre un autoturism, o autoutilitară şi un autotren.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma impactului dintre un autoturism, o autoutilitară şi un autotren, echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani, specializate în descarcerare şi prim ajutor, au intervenit pentru salvarea victimelor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La locul producerii accidentului, echipele de intervenţie au găsit în autoturism un bărbat de 28 de ani încarcerat şi alte două persoane, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 48 de ani, politraumatizaţi dar conştienţi.

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare cele două echipaje de prim ajutor şi o echipă a SAJ Petroşani au acordat îngrijiri răniţilor şi i-au stabilizat.

Cele 3 victime au fost transportate la UPU Petrosani pentru investigaţii şi tratamente suplimentare.

Circulaţia rutieră pe DN 66, între Băniţa şi Petroşani, este blocată până la finalizarea cercetărilor cu privire la dinamica accidentului.

FOTO: ISU Hunedoara

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419