Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO| Accident MORTAL pe DN1, Sibiu, urmare a unui carambol cu 3 autovehicule: Trei persoane au murit

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO-VIDEO| Accident MORTAL pe DN1, Sibiu, urmare a unui carambol cu 3 autovehicule: Trei persoane au murit

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe DN1 la km 293+500, în zona Hula Bradului din județul Sibiu, unde 3 autovehicule au intrat în coliziune.

UPDATE:

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seară pe DN1, la Hula Bradului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Andreea Ştefan, informează Agerpres.

Ulterior a murit și  a treia personă au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu. Este vorba despte tânăra de 20 de ani care se afla în curs de resuscitare. Decesul ei a fost declarat pe Secția de Primiri Urgențe.

„În urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat şi o femeie. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, aceştia nu au răspuns manevrelor.

O a treia victimă, de sex feminin, este inconştientă şi intubată, aceasta va fi transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una a refuzat transportul la spital”, a precizat Andreea Ştefan.

Una dintre victimele transportate la Unitatea de Primiri Urgențe, o femeie de 20 de ani, era în cardiorespirator, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu, Genu Scridon. Trei mașini au fost implicate în accidentul de pe DN1. La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, precum și două echipaje ale Ambulanței.

A fost nevoie și de o echipă de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime. Traficul rutier a fost blocat în zonă.

Știrea inițială:

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 la Hula Bradului la un accident rutier cu următoarele forțe:

– 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic
– 1 autospecială de transport victime multiple
– 2 autospeciale de stingere.
– 1autospecială de descarcerare

YouTube video

La fața locului a fost mobilizate și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic.

Din primele informații există 5 victime dintre care una este încarcerată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea